30 години по-късно: Вижте как изглеждат главните герои от сериала "Доктор Куин Лечителката"

Автор: Цвети Христова
Коментари (0)
14:36 / 17.10.2023
1550
"Доктор Куин Лечителката“ е един от първите западни сериали, излъчвани у нас, които приковаха пред малкия екран малки и големи. Днес Sofia24.bg ще ви разкаже за американски медицински сериал, създаден от Бет Съливан, който се излъчва от 1993 до 1998 година. 

Продукцията е един от първите сериали, добили голяма популярност на медицинска тематика. Сюжетът се върти около д-р Микаела Куин, която след смъртта на своя баща и колега, напуска родния си дом в Бостън в търсене на нови предизвикателства и се установява в градчето Колорадо Спрингс. Младата дама, мечтае за нов дом и своя практика, но е посрещната враждебно и недоверчиво от местните хора. Действието в сериала се развива след Гражданската война в САЩ през XIX век.

Постепенно, доказвайки своя професионализъм и добро сърце, тя печели доверието и уважението им. Сблъсква се с куп неприятности, природни бедствия и епидемии, осиновява трите деца на своя близка приятелка, но до нея неизменно стои Съли, готов да я защити от всичко. Ролята на Доктор Микаела Куин се изпълнява от Джейн Сиймур, а ролята на Съли от Джо Ландо. Двамата се сприятеляват още преди началото на снимките и остават изключително близки и до днес. Причината е, че си допадат много като семейства, а и децата им се разбират. Джо Ландо със съпругата му Кристин и четирите им деца намират много общи неща с Джейн Сиймур, тогавашния й съпруг Джеймс и близнаците им.

Джо Ландо може да се похвали, че е в списъка на 50-те най-красиви хора в света и има титла за най-привлекателния телевизионен актьор.

"В негово лице имам едно от най-дългите си и ценни приятелства“, казва Джейн Сиймур за Джо Ландо.

Джейн Сиймур е британско-американска актриса. Най-известна е с ролята си на д-р Микаела Куин в сериала "Д-р Куин Лечителката“. Носителка е на две награди "Еми" и два "Златни глобуса", а също има и звезда на "Холивудската алея на славата". През 2000 г. ѝ е присъден Орден на Британската империя. 

Популярната актриса не се притеснявала от старостта. 

"Нямам нужда да си слагам ботокс", признава 72-годишната звезда. 

Тя е известна и с ролята си на Солитер. Това е едно от момичетата на Бонд в "Живей, а другите да умрат". Тогава в лентата Агент 007 се играе от Роджър Мур, а именно този филм я изстрелва на върха. А затвърждава статута си на звезда с участието си в "Доктор Куин лечителката". Тя е позната на зрителите и от сериала "Методът Комински". 

Джейн има собствена линия шалове и бижута, а също така е и дизайнер на мебели. От малка тренира балет, макар че е  дюстабан. Освен това като малка е имала проблем с говора. Колекционира пощенски марки. Обича да се гмурка в коралови рифове. Много обича кисели краставички. Тя е истински полиглот, защото говори френски, холандски, испански, немски, италиански и унгарски.

Актрисата е майка на четири деца - Катрин, Шон, и на близнаците Джон и Кристофър. Наскоро звездата за първи път показа новия си приятел Джон Замбети, който е  музикант. В публикацията тя призна, че никога не е била по-щастлива. Преди да се залюби със Замбети, тя в продължение на девет години имаше връзка с филмовия продуцент Дейвид Грийн. Джейн има зад гърба си над сто филма, четири развода, четири деца и шест внуци. На 67 години Джейн Сиймур се снима за Playboy и така стана най-възрастната жена, заставала пред обектива на списанието.

Джейн Сиймур и Джо Ландо се снимаха преди година заедно във филма "Коледна искра“. Двамата са работили заедно и в телевизионния филм "Perfectly Prudence“ (2011). Напоследък актьорите често се появяват заедно, а Джейн охотно споделя снимки в социалните мрежи. Според запознати, когато се снима "Доктор Куин Лечителката" звездите изживяват бурна любовна история не само пред камерите, но и зад кадър.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5976):
01.10.2024 Ще се превърне ли сериалът "Тревожност" в хит?
24.09.2024 Хванаха Радина Кърджилова как се кара с новото гадже на улицата
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
09.09.2024 Георги Тошев призна за Натали Трифонова, шефовете на bTV го спънали
07.09.2024 Бившият съпруг на Меган Маркъл, на когото тя разби сърцето, намери голямата си любов
07.09.2024 Майка на 3 деца и транссексуален напират за "Мис силикон"
Още новини от Любопитни новини:
Моника Белучи си взе куче от развъдник в България
Грандиозен гаф на бТВ в "Стани богат"
Сузанита: Държах нож срещу майка ми
Славена Вътова вече официално е разведена
Известна наша журналистка се омъжи!
Венцислава Тафкова най-накрая разкри кой я издържа


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).