Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Заседанието на Общински съвет продължи с питания
Автор: Екип Burgas24.bg 12:37 / 22.07.2010Коментари (1)440
© Burgas24.bg
Заседанието на Общински съвет -Бургас продължи с питания, след като съветниците промениха дневния ред и решиха първо да гледат допълнителните точки в дневния ред и питанията, а след това останалите редовни докладни.

Съветникът Георги Манев отрави питане към общинскатата администрация относно лятна дискотека "Текила" в Морската градина Бургас. Той попита редно ли е дискотеката да бъде на калкан с детска градина, на какво основание се ползва общинското помещение, от коя фирма и каква е наетата площ, с какво работно време. На въпроса му отговори Констанитн Коцев управител на общинско предприятие "Благоустройствени строежи" , тъй като имотът е на тази общинска фирма.

По думите му за помещението има сключен договор за наем, няма проблем заведението да съществува до детска градина, тъй като работното време на обекта не съвпада с режима на децата. Според представитят на общината дискотеката е наета от фирма "Онтайм", която ползва отдадената й площ. Работното време на дикотеката е с разрешение и в часовия пояс от 23.00 часа до 4. 00ч.

Общинският съветник Валентин Касабов пък отправи питане за това колко общински помещения са отдадени на партии, на какво основание и дали се ползват по предназначение, тъй като според съветника някои от партийните офиси се ползват като заведения. Главният секретар на Община Бургас Божидар Кънчев съобщи, че дадените на политически партии общински помещения са 17. Във връзка с питането е разпоредена и извънредна проверка на общинско предприятие "Обшински имоти".

Тя е установила, че всички имоти се ползват по предназначение. Единствено в клуба на ДПС е установено, че има няколко маси, пие се кафе и се играят карти, но няма данни там да се извършва търговска дейност, каза Кънчев.

Източник: Агенция "Фокус"








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ха познай манев защо пита точно това.....при условие че и децата в яслата знаят че текилата е на ваклин.....а те са кръвни врагове заради сдлеката за сградата на хлебозавода на ул. христо ботев.....говори се че била обещана манев, а ваклин се вредил като виден сънковец на баща заслужил майстор на социализма и манев пропищя - той пък беше шеф на общинската агенция за приватизация.....карай, йоан го компенсира със терена до автото дето сега бм строят този мастодонт.....бяха се уталожили страстите, сега явно пак се борят за нещо общинско.....кой и какъв общински кокал си е харесал и точи лиги - предстои да разберем, а може и просто от скука да си правят битова свада.....дано не завърши с инциденти хихихихихи :ДДДДД
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Реформи в БДЖ
Лято 2024
Катастрофи в България
Влизането на България в Шенген
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: