Закриват летния сезон на Северния плаж

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
07:00 / 29.09.2013
958
С музикално-танцов шоу спектакъл на ансамбъл "Българе" и участие на тримата тенори "Уникалните гласове" ще бъде закрит летният сезон на Северния плаж в Бургас. Вокалното трио - Веселин Вачев, Борис Луков и Георги Петров ще изпълнят от репертоара си - класика, евъргрийни, руски романси, военни песни, латино, рокендрол. Концертът ще бъде днес, от 21.00 часа в ресторант "Фиеста" на плажа. Шоуто ще продължи близо два часа.

Наемателят на ивицата Атанас Атанасов съобщи, че от 18.00 часа на 30 септември сезонът се счита официално за закрит. До тогава на ивицата ще работят 3 обходни двойки спасители. Спасителите са в редуциран състав по преценка на Атанасов имайки в предвид наличните за първия есенен месец обективни обстоятелства - намалена посещаемост на плажа, приключване на ваканционния и отпускарския сезон. До последния ден на септември екипи ще продължават да чистят ивицата ежедневно. Следващите две седмици на разположение на плажуващите ще бъде медицинският пункт, реаномобил за спешни случаи, чадърите са безплатни. От фирмата-наемател отчитат успешен туристически сезон и 30 процента ръст на летовниците.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Полицаи мерят сили в турнир с добра кауза в Слънчев бряг
Петър Кънев ще е водач на листата в Бургас за изборите
Бургас е част от световната инициатива Park(ing) day
Затварят за дълго време тази улица в Бургас
Интересно събитие предстои в Бургас
Младежи от Бургаско пътуваха безплатно в Европа с инициатива на Е...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).