Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Заканата за самозапалване пред община Бургас не се осъществи, над 100 души излязоха на митинг
Автор: Екип Burgas24.bg 21:19 / 01.04.2013Коментари (6)2063
© Bulfoto
Националният фронт за спасение на България събрa днес на протестен митинг недоволни от управлението на Бургас. На издигната трибуна на метри от входа на община Бургас, местните управници от партията поискаха оставката на бургаския кмет и неговия екип. Над сто души подкрепиха митинга с издигнати лозунги с искане за оставката на кмета. Площадът пред общината огласиха патриотични песни и скандирания.

"Днешният ден на лъжата може да бъде свързан със сегашните управляващи по всякакъв начин. Днес всички те имат имен ден", заяви пред бургазлии Валентин Касабов, член на НФСБ. По думите му, в най-добрия град за живеене, вече не става за пребиваване. "Те съсипаха града. Тук имаме най-високите данъци и най-големите дългове. Кметът и неговия екип ни гледат в очите и ни лъжат, докато продължават да крадат. Разкопаха целия град. С всяка следваща дупка ние потъваме все повече и повече", каза Касабов.

Според него, Бургас не заслужава титлата най-добър град за живеене в България, след като го управляват хора, свързани с фирмени кръгове. "Този ден на лъжата трябва да престане", допълни Валентин Касабов.

Областният координатор на партията Ангел Божидаров, реши да поздрави протестиращите предварително с кметската оставка, но увери, че симпатизантите и членовете на партията изпълняват всичко с каквото се захванат. В тон с деня на лъжата Божидаров се пошегува, че Бургас наистина ще е най-добрия град у нас, защото кметът ще даде пари на майките и пенсионерите. Според него, градоначалникът щял да осигури средствата, защото решил да върне над 30 млн. лева от незаконни сделки с къмпинг "Корал". Той се закани, че чадъри над политически измамници след предстоящите избори няма да има, тъй като партията ще влезе в парламента, противно на социолозите.

На трибуната се качи и водещият на предаването по телевизия СKAT "От упор" и член на НФСБ Димитър Байрактаров. В протеста на НФСБ се включи и Бургазлийката Иванка Сотирова, която депозира заявление в Районна прокуратура - Бургас, че ще се самозапали на днешния ден пред сградата на общината. До подобен акт обаче не се стигна.

Източник: Радио "Фокус"








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 02.04.2013 г.
0
 
 
Протестиращите бяха толкова много, че съвсем спокойно можеха да се съберат всички на импровизираната трибуна. Касабов да отиде да живее където иска, след като в Бургас не му харесва - тъкмо един психически болен мозък по-малко в града.
Aнонимен
на 01.04.2013 г.
+1
 
 
Време е мисля, да се намерят добри лекари за "нфсб" . За които съм съгласен да съберем пари кой колкото може. Защото лечението няма да бъде никак евтино...
Aнонимен
на 01.04.2013 г.
+1
 
 
Може ли да си представим за миг такива психопати да яхнат общината. То бива критикари, но тези друго едва ли могат. Вярно е, че всеки екип, всяко управление не може да е безгрешно, но са най-важни крайните резултати. Бургазлии сме направили добрия избор. Кавгаджиите на Валери са жалка картина.
Aнонимен
на 01.04.2013 г.
+1
 
 
2 автобуса хора да ми решават какво да става в Бургас.Лудост :)))))
+1
 
 
смешковци! касабов КАТО НЕ ИСКА ДА ЖИВЕЕ В НАЙ-ДОБРИЯТ ЗА ЖИВЕЕНЕ ГРАД - В БГ, ДА ОТИДЕ ВЪВ ВИЕНА - НАЙДОБРИЯТ ГРАД ЗА ЖИВЕЕНЕ В ЕС! ИЛИ В СИМЕОНОВГРАД НАПРИМЕР! ТАМ СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ МУ ХАРЕСА!!!!!
Aнонимен
на 01.04.2013 г.
+2
 
 
Ужас. Дали има 100 места в психото.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Катастрофи в България
Природни стихии
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: