Задържаха 28-годишен, наръгал в гърдите бургазлия преди два дни

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:58 / 11.09.2009
901
Допълнителни действия са предприели служителите от Пето Районно управление на МВР - Бургас във връзка с приетия в Спешния център на МБАЛ на 9 септември с прободна рана в гърдите 27 годишен бургазлия, като са установили, че евентуален извършител на пробождането е криминално проявения - С.Д., 28 годишен от Бургас. Същият е обявен за издирване, като вчера след създадена организация, служители на сектор «Криминална полиция» при Пето Районно управление на МВР - Бургас и група «Подразделение за охрана масови мероприятия и борба с безредиците» при ОД МВР - Бургас са задържали С.Д.

Констатирано е, че С.Д. и пострадалия младеж са се срещнали около 12.15 часа на 9-и в района под Химическия техникум в к-с «Изгрев», като между тях възниква спречкване по повод наркотично вещество. В резултат на това С.Д. с нож нанася прободна рана в областта на сърцето на потърпевшия. След спешна оперативна намеса пострадалия е оставен за лечение в МБАЛ Бургас, а С.Д. е задържан за срок до 24 часа. В последствие С.Д. е привлечен и разпитан в качеството на обвиняем за опит за убийство, като срокът му за задържане е продължен до 72 часа. С.Д. е приведен в бургаския следствен арест. Работата по документиране на престъплението продължава.


Виж коментарите (0)

Още по темата (1):
10.09.2009 27-годишен в болница, намушкан в гърдите с нож
Още новини от Новини от Бургас:
Румънец си помисли, че може да шофира напушен, закопчаха го в Кру...
Закопчаха криминален тип, обрал магазин в "Меден рудник"
Ето какво ще бъде времето днес
Важно! Затварят част от пътя от "Ветрен" към Бургас
Жена от имаше голям късмет, че тези хора откриха забравения от не...
Университет "Проф. д-р Асен Златаров" откри новата си академична ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).