Задигнаха общински велосипед и го продадоха за 10 лв.

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:52 / 09.09.2013
687
Вчера, около 17.30 ч. в Първо Районно управление «Полиция» - Бургас, е получено съобщение от оператор на велопункт към Община Бургас, за това че на една от клиентките им е отнет велосипед, собственост на Община Бургас. Констатирано е, че велосипедът е нает от 15-годишна руска туристка, отседнала в Бургас, от стоянката пред магазин «Карфур» срещу «Пантеона» около 16.30 ч. Час по-късно момичето е пресрещнато от непознат мъж, който й заявил, че е служител на Общината и трябва да върне велосипеда в базата.

Рускинята му дала велосипеда и той се отдалечил в посока жп гарата. По данни на туристката мъжът, извършител на отнемането, бил на възраст около 35 години. Около 18.00 ч. полицейските служители от Първо Районно управление «Полиция» - Бургас, които били алармирани за извършената кражба, забелязали в района на ул. «Мария Луиза» срещу жп фондови жилища край бл. 10, възрастен мъж с велосипед, отговарящ на описанието. Установено е, че това е 66-годишния Т.К. от Бургас, който заявил, че купил велосипеда от свой познат за сумата от 10 лв. Извършителят на измамата се издирва по описание от служители на Първо Районно управление «Полиция» - Бургас. Работата по случая продължава.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Полицаи мерят сили в турнир с добра кауза в Слънчев бряг
Петър Кънев ще е водач на листата в Бургас за изборите
Бургас е част от световната инициатива Park(ing) day
Затварят за дълго време тази улица в Бургас
Интересно събитие предстои в Бургас
Младежи от Бургаско пътуваха безплатно в Европа с инициатива на Е...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).