Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
За първи път избираме Мистър Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 13:10 / 28.01.2024Коментари (0)6219
©
Бургас за първи път ще избере своя Мистър, а кастингът за престижния конкурс е вече в сила. Идеята ни е чрез "Мистър Бургас“ да открием нови лица, които след това ще имат възможност за успешна кариера в продуктови и телевизионни реклами, филмови и музикални продукции, ревюта и т.н.“, сподели организаторът Ваня Кирова и посочи изискванията към кандидатите.

"По принцип интелигентността е от огромно значение във всичко. Има значение и естествено неговата фигура. Няма да е толкова важно дали имат плочки или просто хубав стегнат корем, но е хубаво да имат добра фигура. Много е важно да имат и излъчване, добър контакт с публиката и гостите. Колкото е по-харизматичен, освободен и да позира добре, толкова по-ангажиран ще бъде", каза Ваня Кирова. 

Участниците в "Мистър Бургас“ ще бъдат групирани в няколко възрастови категории. Всички желаещи могат да се запишат за кастинг като изпратят на официалната страница на конкурса във фейсбук, кратка информация за себе си, както и снимки в близък план и цял ръст и задължително контакт за обратна връзка.

Неслучайно кастингът за "Мистър Бургас“ стартира с началото на 2024, успоредно с традиционния кастинг за набор на нови лица на Агенцията, за да могат кандидатите за първата мъжка титла в Бургас да бъдат подготвени и да придобият необходимите опит и увереност преди финала на конкурса.

В същото време започнаха кастингите и за конкурса за красота Мисис Бургас 2024 г. Дамите, които желаят да се впуснат в надпрварата за короната и титлата трябва да отговарят на определени изисквания, а именно: да бъдат пълнолетни, да бъдат омъжени, да имат поне едно дете родено преди или по време на брака, да имат артистично поведение, харизма и желание за изява пред публика. 

"Конкурсът се провежда за осма година и вече сме доказали, че нашите победителки са едни много стойностни, много качествени и красиви дами, които могат да бъдат пример в обществото", коментира Ваня Кирова. 

Всички жени, които желаят да се явят на конкурса за красота Мисис Бургас 2024 г., могат да заявят своето желание за това като изпратят кратка биография, портретна снимка, снимки в цял ръст и разбира се телефон за обратна връзка. Информацията дамите могат да изпращат като съобщение в страницата на Мисис Бургас или на e-mail: mrsburgas@gmail.com . Всяка една кандидатура ще бъде разгледана подробно, а одобрените за участие кандидатки ще бъдат поканени на събеседване и лична среща с организаторите на конкурса.

Последната победителка и носигелка на титлата Мисис Бургас 2023 г.  Татяна Ламбова грабна короната на международния конкурс за красота Mrs. Planet, който се проведе в Грузия. 

Бургаската красавица се състезава за престижното международно отличие сред 20 участнички от различни държави. Тя очарова журито на Mrs. Planet с красота, харизма и артистичност. Красивата бургазлийка ще бъде на родна земя чак през м. Февруари, а до тогава ще има редица ангажименти по повод международната титла за красота, информира БНР.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Лято 2024
Сътресения в БСП и избор на нов председател
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Пожари 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: