Възрастен бургазлия алармира: Бесят котки на дърво край Меден Рудник

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:51 / 13.04.2010
1429
В бургаския квартал "Меден рудник" деца кръстиха крайпътен орех "Дървото на обесените котки". Свидетели на ужасяващите гледки разказаха, че там подрастващите връзвали котенцата с конопено въже с главата надолу.

Ушите и лапичките на някои от котките дори били приковавани с пирони. Сред жертвите на децата садисти били още птички и гълъби. На някои от тях мъчителите срязвали крилата и наблюдавали как птиците агонизират.

За извратените наклонности на хлапетата сигнализира Боян Николов, 75-годишен жител на комплекс "Меден рудник". Възрастният човек е меко казано шокиран от жестоката гледка.

"Не мога да повярвам, че има такива деца, че съществува такава жестокост и садизъм. В залеза на живота си разбрах, че всичко човешко у хората е унищожено", каза той.

Децата обаче набързо са почистили района около "гилотината" на котките. Поредната гавра с беззащитни животинки идва по-малко от месец след като България бе разтърсена от историята на кучето Мима, чиито четири крака бяха отрязани.

Източник: Dnes.bg


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Очакват мнението на бургазлии за преустройството на спортна зала ...
Общинският съвет одобри единодушно трасето за обхода на ж.к. "Мед...
Без паника! Тестват Националната система за ранно предупреждение ...
Румънец си помисли, че може да шофира напушен, закопчаха го в Кру...
Закопчаха криминален тип, обрал магазин в "Меден рудник"
Ето какво ще бъде времето днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).