Вълчо Чолаков: Догодина ще можем да се занимаваме с реална политика

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:29 / 22.12.2009
461
С над 100 нови членове на СДС са приети за последните три месеца, съобщи  лидерът на общинската организация на сините и зам.председател на НИС на СДС Вълчо Чолаков. Според него това е индикация, че това което партията прави до момента се одобрява от хората." Говореше се, че СДС го нямало, СДС изчезнало, че нищо не върши за хората, но тези нови членове опровергават това", каза Чолаков.

През изминалата година въпреки, че била натоварена и тежка с няколко вътрешнопартийни избори сините са участвали в различни инициативи, посочи Чолаков. Изпратили са сигнал за нередности през лятото за плаж в Община Приморско, организирали са протест против тройната коалиция. "Когато Сергей Станишев дойде в Бургас да представи книгата си Защото сме социалисти", ние му изпратихме десет аргумента "защо не сме социалисти. Организирахме митинги и обществени обсъждания за петропровода Бургас- Александруполис.

Направихме велопоход в защита на природата. Отношението ни към околната среда трябва да е отговорно и този велопоход беше пример за пример за екологичен начин на предвижване. Посикахме оставката на предходния областен управител, когато той застана на страната на няколко граждани, които жалиха в съда реконструкцията на улица"Цар Симеон Първи". Младежката ни структура реализира един интернет дискусионен клуб, където те и наши смпатизанти да обменят идеи. Това тръгна като дребна на пръв поглед инициатива ,но сега много хора от цялата страна участват в дискусиите", посочи Чолаков.

Той припомни още и организираната кръгла маса за защита на българските полицаи, организираната подписка за депутатския имунитет и различни инициативи предприети по конкретни поводи и сигнали на граждани, които след това са поставяни за разрешение на администрацията. Вълчо Чолаков отбеляза като положителна стъпка в национален мащаб приетите предложения на сините за промени в данъчното законодателство. На въпрос каква се очертава следващата политическа година лидерът на сините в Бургас каза, че през идващата година не се очертават нови избори, така че ще имат възможност да се занимават повече с реална политика."Само и единствено с политика ще се занимаваме. Няма интриги, вътрешни противоречия и портивоборства и това ще стане видно и през новата година", допълни още Чолаков.

Източник: Агенция "Фокус"

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Чанка Коралска е временно изпълняващ длъжността кмет на Бургас
Община Бургас ще поиска от държавата да стопанисва този път
Първите крачки за изграждането на етажен паркинг във "Възраждане"...
Очакват мнението на бургазлии за преустройството на спортна зала ...
Общинският съвет одобри единодушно трасето за обхода на ж.к. "Мед...
Без паника! Тестват Националната система за ранно предупреждение ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).