Все повече видни бургазлии предпочитат МБАЛ "Дева Мария" пред софийските болници

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:41 / 17.01.2012
827
В МБАЛ "Дева Мария" вече рутинно се извършват всички видове оперативни интервенции в областта на ортопедията. Заради високите резултати, които е постигнало отделението, то е станало предпочитано място на което се доверяват голям брой пациенти. На 11 януари д-р Андрей Найденов - Председател на Общинската комисия по водно спасяване му бе поствена колянна ендопротеза от Проф. Владимиров и екипът му.

" Причината да избера Болница "Дева Мария" , а не да потърся помощ от колегите ми в София за тази сложна интервенция е, че имам пълно доверие на екипът, който ме оперира. Оценявам и познавам добре качествата на лекарите, които работят тук и вярвах, че за мен ще се положат най-добрите грижи. МБАЛ "Дева Мария е пример за това, как трябва да се извършва здравната реформа, както в организация на работа, оборудване и качествен екип, така и в човешкото отношение, грижите, сигурността и доверието, които се вдъхват в пациента. Мога да кажа, че аз проходих за втори път в живота си. На 11 януари постъпих за операция в МБАЛ Дева Мария и 2 дни по-късно вече бях на крака. Благодарен съм на проф. Владимиров, д-р Илиев и д-р Чаракчиев, за високото качество на работа и не на последно място доверието, което ми вдъхнаха." - коментира д-р Найденов избора си на лечебно заведение.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
С листа от 28 кандидати коалиция "БСП - Обединена левица" се реги...
Жители на Свети Влас на протест заради улици и осветление
Слънчево и топло ще бъде времето днес
Над 200 предложения за брак на ден: Коя е бургаската Барби от "Ко...
Калин Стоянов е втори в листата на "ДПС - Ново начало" в Бургас
Времето в неделя: Ще има ли желаещи за плаж?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).