Все още са в сила постоянните зимни ограничения в Бургаско

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:04 / 25.03.2011
575
Пътните настилки в областта са сухи, съобщи дежурният в ОПУ- Бургас. Пътищата са проходими при зимни условия. Видимостта е добра. Температурата на въздуха е от плюс 4 до плюс 12 градуса. Не са въведени нови ограничения за движение. В сила остават обичайните. За целия зимен сезон остава затворен Върбишки проход. Забранено е преминаването на товарни автомобили през Дюлинския проход заради свлачище и стеснение на пътя. Забранено е преминаването на камиони над 10 тона по пътя Черница - Сунгурларе - Чубра, както и на камиони над 20 тона по пътя Провадия - Айтос. В ремонт е пътя Бургас- Малко Търново, местата, на които се работи са сигнализирани. По същият път заради свлачище е затворен участък между местността Босна и село Звездец. Движението на автомобили е отклонено от км. 280 до км. 282- ри по обходен път, който е обозначен и преасфалтиран. Друго свлачище, което е засегнало пътя има и в участъка от Малко Търново до ГКПП при км. 318- ти.
Сухи са и пътните настилки в Бургас. Движението се осъществява с повишена интензивност по централните улици и възловите кръстовища на града. Поради изграждане на контактно - кабелна мрежа във връзка с разширението на тролейбусния транспорт, се забранява паркирането на МПС по ул. "Демокрация" , съобщават от пресцентъра на общината. Паркирането на автомобили е забранено в участъка от ул. "Св. Св. Кирил и Методий" до ул. "Дунав" (източно платно, посока център - София) до събота включително. Във връзка с изграждането на улица "Цар Петър" е затворено движението по нея в участъка от ул. "Иван Вазов" до ул. "Фердинандова" - ляво платно (посока "Билкова аптека"). Отваря се другото платно, по което ще върви градският транспорт, но временно се прекратява движението на тролеите Продължават ремонтните действия по ул. "Христо Ботев". Заради тези ремонти на успоредната ул. "Гладстон" е въведено двупосочно движение. Там е забранено паркирането на автомобили. Забраната не винаги се спазва, което допълнително затруднява движението. Цялостни ремонти в Бургас се извършват на улиците: "Гурко" и "Адам Мицкевич". Днес поради ремонтни работи ще бъде затворено движението по надлеза при кв. "Сарафово". Създадена е организация за преминаване на автомобилите под него.

Източник: Радио "Фокус"

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Жена от имаше голям късмет, че тези хора откриха забравения от не...
Университет "Проф. д-р Асен Златаров" откри новата си академична ...
Добри новини около бургаската детска болница
Американска яхтена компания ще прави плавателни съдове в Бургас
Успешно премина трето издание на Детския анимационен фестивал в Б...
Откриха канабис в 2 апартамента в Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).