Временна организация на движението в района на зала "Бойчо Брънзов" и ул. "Д-р Нидер"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:53 / 01.12.2023
1739
Община Бургас съобщава, че във връзка с дейности по реконструкцията на водопроводната и канализационната мрежа към новоизграждащата се детска болница, от 04.12.23г. /понеделник/ се въвежда временна организация на движението като се затваря за движение на превозни средства част от ул. "Св. Пантелеймон Лечител“ и паркинга срещу спортна зала "Бойчо Брънзов“. Ремонтните дейности ще продължат до 15.12.23 г. Молим гражданите да освободят паркинга от паркирали автомобили до приключване на строително-ремонтните работи. Община Бургас се извинява за причиненото временно неудобство и призовава шофьорите да спазват правилата за движение в района.

Във връзка с дейности по реконструкция на ВиК мрежата на гр. Бургас, на 04.12.2023 г. /понеделник/ за два месеца се въвежда временна организация на движението на превозни средства по ул. "Д-р Нидер“, като се затваря кръстовището с ул. "Емил де Лавеле“. Спазвайте временната организация, която ще бъде въведена в района.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Силна буря удари Слънчев бряг!
Един от най-красивите плажове в България прилича на сметище
Хванаха паламуд гигант в Черно море
Почивката на Черноморието - по-евтина
Влакът от Бургас за София закъснява с повече от 130 минути, запал...
Бургазлия се разхожда с доста марихуана в "Меден рудник"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).