Важно! Въвеждат временна организация на движението на бул. "Тракия"!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:30
802
Във връзка прокопаване на две места на бул. "Тракия“ за реконструкция на ВиК мрежата на гр. Бургас, от 11:00 часа на 23.10.2024 г. – сряда, до 22.11.2024 г. – петък, се въвежда временна организация на движението, както следва: 

Първото прокопаване: Бул. "Тракия“ в кръстовището с ул. "Янко Комитов“ се затваря платното за движение от бул. "Янко Комитов“ към ул. "Яни Попов“ от страната на блокове 18 и 213 в ж.к. "Славейков“. Движението на превозни средства през кръстовището ще се осъществява еднопосочно от ул. "Яни Попов“ към ул. "Янко Комитов“. 

Второто прокопаване: Бул. "Тракия“ в кръстовището с ул. "Яни Попов“ се затваря дясната лента за движение в посока от ул. "Яни Попов“ към бул. "Стефан Стамболов“ от страната на парк "Славейков“. Движението на превозни средства в посока от ул. "Яни Попов“ към бул. "Стефан Стамболов“ ще се осъществява в лявата лента.

Маршрутът на автобусите по линии № Б2 и Н /нощната линия/ ще бъде променен. В посока център автобусите ще пътуват както следва: Терминал "Славейков“ - ул. "Янко Комитов" - ул. "Лазар Маджаров" - бул. "Стефан Стамболов". Няма да се обслужват спирките "Антон Страшимиров“, "Тракия“ и "Младост“, като автобусите ще спират на всички спирки по изменения маршрут: "Славейков, бл. 16“ и "Славейков, бл. 9“. На този етап, в обратна посока - към Терминал "Славейков“, маршрутът се запазва без промяна.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Двама дрогирани останаха без коли в Бургас
5G проект за детско здравеопазване в област Бургас получи европей...
Трагедия! Мъж загина на място след скок четвъртия етаж на УМБАЛ Б...
Закопчаха трима в "Меден рудник"
Познайник на бургаската полиция загази за пореден път
Началникът на "Пътна полиция" Бургас с призив към всички участниц...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).