Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Вандали подпалиха палмите на "Богориди"
Автор: Екип Burgas24.bg 10:38 / 08.07.2011Коментари (11)1894
Неизвестни вандали подпалиха късно снощи палмите на улица "Богориди". Пет от растенията са сериозно обгорели. Според собственици на заведения, палежът е станал след 2 часа вечерта. Това не е първата проява на вандалщина с палене и повреждане на растения на "Богориди" и в Морската градина. В началото на лятото са били счупени и подпалени няколко от борчетата, украсяващи лятната градина на един от големите ресторанти на същата улица.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Пускайте патрулни двойки по Александровска и Богориди лентяите от Обществен ред, така като види някой нещо подобно и го е срам или страх, като види наоколо патрулната двойка - все някой ще отиде и ще им каже, друг е въпроса и че тия не всяват никакъв респект, каквато е една от целите им...
+2
 
 
На мен ми написаха акт за чоплене на слънчоглед, да в правото са си, в Европа сме! Обаче ме е яд, защото хора които нарочно правят мизерии остават безнаказани! Органите на реда пишат някоя друга глоба колкото да изкарат смяната, а въобще не си вършат работата!!!!!
+1
 
 
Явно олигофренските и елементарни постъпки се смятат за нещо много хубаво и велико от малките олигофренчета които всяка вечер са мат пияни след 22:30ч. по барове и дискотеки след като свършиха училище. Толкова ли неразбраха тези които ги правят тези простотии да палят палми, чупят новите кошове и информационни табели, че всичко това е за тях. Опитват се хората да напарвят града ни по хубав и приветлив през последните години те само серат на метеното.
-1
 
 
Какво се пъните толкова всички? В реална ситуация никой от вас не би ги спрял тия гадчета (виж анонимния коментар по-долу). Всички сте много яки в къщи на масата след някоя ракия, но на практика - мишки. Докато гражданската съвест ни е чуждо понятие, така ще бъде. Ако нямаме такава съвест, просто трябва да обвиняваме самите себе си, а не тези паразити на общество. П.С. Винаги има изкючения. Моля да ме извинят!
0
 
 
Ами не е виновна само полицията, тия чепове от Обществен ред за чий са сложени там? Да вземат малко да им понаритат задниците да обикалят по двойки Александровска и Богориди - В началото на Александровска по цял ден двама дебели роми предлагат чейнч на туристите с викове : "1 евро - 5 лева", после минаваt невръстните ромки с новородени бебета в ръце да просят, невръстни тинейджърчета молят уж за благотворителност за някакви деца (никой не им вярва, а са доста досадни и пречат на имиджа на туризма в града), после по Богориди дечица палят палми.....Това не е работа на полицията, тъй като са все дребни престъпления, а полицаите не са милиони, а тези от Обществен ред къде се крият по цял ден на сянка не ми е ясно, освен 1-2 пъти в Морската скоро не съм ги засичал...А на тях се плаща именно от Общината - това са нашите данъци дами и господа!
0
 
 
След като полицията не си върши работата няма да има оправия! В България да чакаш на човешкото възпитание....няма да стане нищо.
0
 
 
Точно в тоя раьон има камера на СКАТ- ако общинска полиция загърби политическите си пристрастия и реши да действа професионално съм напълно сигурен,че СКАТ ще им предостави записите.
0
 
 
Поредната олигофренска проява в Бургас! Камери навсякъде където се правят нови неща и после полицията да ги спуква от бой. Щото съда както знаем е "независим"....
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Български тенис
Катастрофи в България
Отношенията София-Скопие
Международен технически панаир 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: