В Бургас разясняват възможностите за работа на наши строители в Израел

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:10 / 27.03.2013
999
Възможностите за работа на български строителни работници в Израел ще бъдат представени детайлно на 4 април от 11.00 часа в КЦ "Морско казино" - Бургас. Това съобщи почетният консул на Израел в Бургас Орлин Мандов.

По време на информационния ден ще бъдат разяснени всички опции за обмен на работници, които регламентира Спогодбата между правителствата на България и Израел за посредничество и временна заетост на гражданите на двете държави.

Освен възможностите за работа в Израел, организаторите на информационната кампания ще представят и условията за живот там.

В срещата ще вземат участие Н.Пр. Шаул Камиса-Раз - посланик на Израел у нас, кметът на община Бургас Димитър Николов, Камелия Лозанова - изпълнителен директор на Агенцията по заетостта, представители на работодателски организации от двете държави и кметове на много български общини.

Информационният ден се организира от Министерството на Труда и Социалната политика на България, Агенцията по заетостта, Посолството на Израел в България, ПИБА- Израелската служба за заетост, Община Бургас и неправителствените организации "Joint" и "SELA".


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Калин Стоянов е втори в листата на "ДПС - Ново начало" в Бургас
Времето в неделя: Ще има ли желаещи за плаж?
Полицаи мерят сили в турнир с добра кауза в Слънчев бряг
Петър Кънев ще е водач на листата в Бургас за изборите
Бургас е част от световната инициатива Park(ing) day
Затварят за дълго време тази улица в Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).