Утре отново "жълт код", очакват ни вятър, бури и гръмотевици

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
17:15 / 13.09.2013
549
Утре отново за почти всички обалсти в страната е обявен жълт код, заради очакваните силни ветрове.

През нощта с умерен, в Дунавската равнина и Източна България и силен вятър ще продължи да нахлува студен въздух. Над по-голямата част от страната облачността ще бъде значителна и на много места, особено в Централна и Източна България ще има превалявания, в източните райони придружени от гръмотевици. По-късно през нощта от запад ще започне процес на разкъсване и намаление на облачността. Утре ще остане ветровито - с умерен, в Северна и Източна България и силен вятър от запад-северозапад. Облачността ще продължи да намалява и над страната ще се установи предимно слънчево време. Ще бъде хладно, с максимални температури между 18° и 23°, в София - около 18°.

Атмосферното налягане ще се повиши и ще бъде близко до средното за септември.

Над планините ще се установи предимно слънчево време. Ще духа умерен, по откритите части и силен вятър от запад-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра около 14°, на 2000 метра - около 6°.

Над Черноморието облачността ще се разкъса и ще намалее до предимно слънчево време. Ще бъде ветровито - с умерен и силен вятър вятър от запад-северозапад. Максимални температури на въздуха: 21°- 23°. Температурата на морската вода е 21°-24°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.


Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Бургас:
Полицаи мерят сили в турнир с добра кауза в Слънчев бряг
Петър Кънев ще е водач на листата в Бургас за изборите
Бургас е част от световната инициатива Park(ing) day
Затварят за дълго време тази улица в Бургас
Интересно събитие предстои в Бургас
Младежи от Бургаско пътуваха безплатно в Европа с инициатива на Е...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).