Утре обявяват победителя в конкурса "Как искам Европейският съюз да промени моя град"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:51 / 31.10.2012
726
На 01 ноември ще бъде обявен победителят от Област Бургас в конкурса за детска рисунка - "Как искам Европейският съюз да промени моя град". С това приключва първата фаза на конкурса, която се осъществява на регионално ниво.
Оценяването на картините се извърши от комисия от изявени личности в съответните области.

Комисията беше в състав: Георги Динев - Директор Бургаска Художествена Галерия "Петко Задгорски", Мария Алексиева - уредник Бургаска Художествена Галерия "Петко Задгорски", Нели Колева - собственик галерия НЕСИ, Миглена Герчева - Арт Педагог и Росица Младенова - управител Областен информационен център - Бургас.

Награждаването ще се проведе на 01 ноември от 11:00, в офиса на Областен информационен център - Бургас. Класираните на първо място ще получат МР3 плеър, а всички останали участници - поощрителни награди.

Картините на победителите в регионалните кръгове ще бъдат изпратени в София за националния кръг, от който също ще бъде излъчен победител. Официалната церемония по връчването на наградите ще се състои на 21 декември 2012 г., когато министър Дончев ще се срещне с децата и лично ще връчи наградите на отличените. Победителите ще получат PSP конзола.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Над 200 предложения за брак на ден: Коя е бургаската Барби от "Ко...
Калин Стоянов е втори в листата на "ДПС - Ново начало" в Бургас
Времето в неделя: Ще има ли желаещи за плаж?
Полицаи мерят сили в турнир с добра кауза в Слънчев бряг
Петър Кънев ще е водач на листата в Бургас за изборите
Бургас е част от световната инициатива Park(ing) day


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).