Това трябва да се види! Събират бургаските абитуриенти на парад!

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
15:31 / 15.05.2024
1939
За първа година ще в Бургас ще бъде организирано шествие на абитуриенти, съобщи кметът на Бургас Димитър Николов. Тази година градът ни изпраща 2200 абитуриенти. Парадът на зрелостниците ще се проведе на 23 май в 19.00 часа и ще бъде предвождан от представителния Бургаски духов оркестър.

"С шествието искаме да дадем възможност на младите хора и техните семейства също да участват в общоградските чествания за 24 май, които те пропускат, заради абитуриентските балове в същия ден.

Зрелостниците ще преминат от ул. "Александровска“ през ул. "Богориди“ до Културен център "Морско казино“, където ще участват в обща снимка, която ще запечата завинаги тържествения момент.

Изненадите за зрелостниците ще продължат с приветствие към тях, развяно във въздуха от парапланеристи. Веднага след това символът на Бургас – Моста, ще бъде осветен в тяхна чест, а празнична заря от лодки в морето край него, ще озари небето над Морската градина“, съобщи Николов.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Възможности за стаж в Бургас
Първи полет с туристи от Узбекистан на летище Бургас
Страхотен концерт в Бургас за Джулай морнинг
Юлиан Костов снима нов български филм в Бургас
Туроператори стартират чартърите от Узбекистан до Бургас
Нови проблеми с емблематичен плаж на Черноморието


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).