Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Топлофикация: Омбудсманът спекулира с жалби срещу нас
Автор: Екип Burgas24.bg 15:18 / 18.01.2010Коментари (0)686
© Burgas24.bg
"Институцията омбудсман спекулира и заблуждава общественото мнение относно жалбите срещу „Топлофикация- Бургас". Това са изводите от фактите в следствие на отправените въпроси на Гиньо Ганев към бургаското дружество „във връзка с многобройни жалби" срещу него", това се казва в съобщение от Топлофикация Бургас, което продължава:

"Само три жалби са препратени до ръководството на „Топлофикация- Бургас" и то от канцеларията на бургаския омбудсман до момента за този отоплителен сезон 2009/2010 г. Топлоснабдителното дружество изиска по официален ред от обществения посредник на републиката постъпилите писма в началото на ноември, след като беше оповестено за „множество сигнали" на граждани, жалващи се от него.

В началото на отоплителния сезон по-голямата част от топлофикациите в България получиха писмо от Гиньо Ганев, с което беше поискана информация колко сгради са прекратили топлопоснабдяването си, както и какви са начините за решаване на проблемите относно разпределението на топлинната енергия за сградна инсталация. По думите на г-н Ганев, писмото е провокирано от големия брой жалби на граждани, недоволни от разпределението на задълженията им за топлинна енергия, отдадена за сградната инсталация.

Осъзнавайки своята важна роля в живота на абонатите си, ръководството на бургаската топлоцентрала прие сериозно отправените искания и изготви изчерпателен отговор по темата. Наред с това пожела жалбите от техните клиенти да им бъдат предоставени, за да могат да отговорят адекватно на конкретните казуси. Два месеца по-късно от кабинета на, забележете, бургаския омбудсман са били препратени три жалби. И то входирани след датата на писмото от самия Гиньо Ганев. Остава отворен въпросът по каква причина тогава "Топлофикация- Бургас" се е оказала сред визираните нарушители, след като към въпросната дата жалби по темата към дружеството явно не е имало.

За „Топлофикация- Бургас" е от изключителна важност всеки един от общо 30 000 абоната да бъде доволен от получаваните услуги и по тази причина всяка жалба е от значение. Необходимо е обаче жалбите да стигат до самото дружество, за да бъдат взети реални мерки и да се намерят решения на проблемите.

Бургаската топлофикация напомня, че начинът за изчисляване на дължимите суми е определен от закона, а отчитането става от фирми за топлинно счетоводство", завършват от дружеството.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Масови протести срещу цените на горивата
Пет трупа открити в Нови Искър
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Световна черна хроника
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: