Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Топченге от Бургас прибра джакпот от 2,2 млн. лв.
Автор: Екип Burgas24.bg 09:51 / 14.12.2011Коментари (1)1664
© Burgas24.bg
Шефът на направление "Икономическа полиция" в Бургас Николай Стефанов вече ще трябва не само да гони бизнесмените за престъпления, но и да мисли като тях. Защото от средата на януари ще трябва да управлява авоари от 2 222 352 лв. Това със сигурност не е лесна работа при кризата с еврото. "Не мисля за милионите, оставам си същият. Дори се чудя откъде да напълня трапезата за Коледа", признава късметлията. Николай Стефанов ще получи милионите от джакпота едва в средата на януари.

Да си тото милионер не е срамно. И Николай Стефанов го доказва. Шефът на "Икономическа полиция" е от малкото тото милионери у нас, които не крият лицето си. Полицаят заявил на оперативка в службата, че е станал милионер пред шефовете на местната дирекция. Напук на служебната тайна, новината веднага обиколила града. Николай си пробвал късмета с фиш с пълно комбиниране от 7 числа за 9,80 лв. Проверил дали е познал числата навръх именния си ден - Никулден. И отначало не повярвал на късмета си - няколко пъти сверявал цифрите - 9, 13, 21, 29, 32, 46.

42-годишният Николай е от град Болярово. Баща му е главен счетоводител, а майка му е работела в местния клон на ДСК в града. Има брат, който работи в София като икономист. Двете му момчета вече са тийнейджъри. Живее в панелка. Става полицай през 1993 г., първо в икономическия отдел в Първо РПУ в Бургас, след това в "Нефтохим". По-късно отива в регионалната дирекция, а от 2006 г. е шеф на направлението.

Откакто той пое "Икономическа полиция", в Бургас и региона бяха разбити няколко имотни банди. След дълга операция в ареста бе вкаран и известният лихвар Иван Донков. Негова е и заслугата за няколко успешни акции срещу производители на фалшив алкохол.
Само преди месец хората на Стефанов разбиха канал за имитации на маркови облекла, в който са замесени девет фирми от Южното Черноморие.

Съседите му го описват като много възпитан и тих човек, готов да откликне винаги на молба за помощ. В печалбата те виждат пръстта на Съдбата. "Помогнал е не на един и двама и сега Бог му се отплаща за добрините", убедени са комшиите на Стефанов. Колегите му, които са обръгнали в полицейската професия, са доста по-прагматични и тълкуват случилото се като чиста проба късмет, който може да споходи всеки.

Николай Стефанов има зад гърба си десетки успешни акции срещу мафиоти с бели якички. Пресният милионер не иска да бъде притесняван и от вчера не вдига телефона си. Подчинените на Стефанов твърдят, че е изключително скромен и коректен човек. В града е известен с пословичната си честност.

Полицаят е от хората, които редовно опитват късмета си с тото фиш. Обикновено играел в тото пункта до Областната дирекция. Печелившият фиш обаче пуснал в друг пункт - на ул. "Трайко Китанчев", близо до църквата "Св. св. Кирил и Методий". В щастливото тото за втори път удряли джакпот, разказа развълнуваната служителка в пункта, която приела късметлийския фиш в неделя, 4 декември.

Източник: в. "Стандарт"









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Да му е честито. Със здраве да ги ползва.Няма да има нужда да се крие , защото си е човек полицай и може да се самоохранява.. Жив и здрав.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Софка заминава
16:40 / 21.09.2024
Актуални теми
Катастрофи в България
Отношенията София-Скопие
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Международен технически панаир 2024
Зима 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: