Тежки увреждания са причинили смъртта на 8-годишото дете в Равда

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (7)
17:12 / 27.07.2011
3954
Назначена е аутопсия на 8-годишния Иван Желязков Вълев, резултатите от която ще бъдат готови след 10 дни. По предварителни данни, от Съдебна медицина Бургас, следствие на вродено заболяване детето е имало увреждания в редица органи и системи, което е причината на смъртта му. Иван Вълев е имал вродено заболяване - сифилис, което е известно на както на ръководството на Дом "Таню войвода", така и на дома в Нареченски бани където е било до миналата година. На аутопсията е присъствал възпитател от дома в Асеновград.

Утре за Бургас ще замине служител на дом "Таню войвода", за да вземе документите и смъртния акт. Кметът на община Асеновград д-р Христо Грудев съобщи, че община Асеновград ще поеме разходите по погребението на детето, тъй като то е с декларация за осиновяване от родителите.

Иван Вълев бе намерен мъртъв в леглото си вчера /26 юли/ в 8,30 часа сутринта в лагер "Чайка" в с. Равда, където е бил на лагер с други деца от дома в Асеновград.


Виж коментарите (7)
Още новини от Новини от Бургас:
Жители на Свети Влас на протест заради улици и осветление
ВиК ремонт затваря част от улица "Пробуда"
С листа от 28 кандидати коалиция "БСП - Обединена левица" се реги...
Жители на Свети Влас на протест заради улици и осветление
Слънчево и топло ще бъде времето днес
Над 200 предложения за брак на ден: Коя е бургаската Барби от "Ко...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).