Строителната камара дава награда "Принос за Бургас"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:28 / 27.01.2009
546
Златен плакет "Строи­тел на годината" и грамо­ти "Принос за Бургас" за най-добър продукт, строи­телен обект или изделия ще раздва тази година Ка­марата на строителите-Бургас. Призовете ще бъдат разпределени след кон­курси между редовните членове на областното представителство на ка­марата. Класирането ще се бази­ра на резултати в периода 30 октомври 2007 -1 сеп­тември 2008 г. 10 ще бъдат отличени с престижните награди, които се връчват за първи път издадоха от камарата. Приза " Строител на го­дината" ще се раздава в три категории - за общо-строителна фирма, главен изпълнител, за строител­на фирма, специализирано строителство и за фирма за производство и достав­ка на полуфабрикати и де­тайли.

За наградата "Принос за Бургас" ще участват с въ­ведени в експлоатация на територията на Бургаска област обекти. Призовете ще бъдат връчени в 7 категории- за най-добри жи­лищни сгради, за вили и фамилни къщи, за хотели и атракционни комплекси, за административни сгра­ди, за културно- битови сгради, за промишлени и търговски сгради за инфраструктурни обекти и озеленяване. Според регламента една фирма участник може да получи повече от една на­града "Принос за Бургас". От класирането, обаче ще отпаднат обекти, които вече са били представяни. Максималният брой сгради, с които може да се участва в конкурса са три. Носителите на наградите ще бъдат обявени в Деня на строителя - Димитровден, уточниха от Камарата на строителите. Определена е комисия от УС на камарата, която вече се оглежда за кандидати.

Източник: в. "24 часа"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Американска яхтена компания започва ще прави плавателни съдове в ...
Успешно премина трето издание на Детския анимационен фестивал в Б...
Откриха канабис в 2 апартамента в Бургас
Жители на Свети Влас на протест заради улици и осветление
ВиК ремонт затваря част от улица "Пробуда"
С листа от 28 кандидати коалиция "БСП - Обединена левица" се реги...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).