Стоян Гюзелев ще участва в среща на Експертния съвет по животновъдство в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:54 / 14.01.2013
648
Народният представител от ГЕРБ-Бургас Стоян Гюзелев ще вземе участие в отчетна среща на Експертния съвет по животновъдство към Областна дирекция "Земеделие" -Бургас. Тя ще се проведе на 15 януари (вторник), в хотел "България"- зала "Компас" от 10:00 часа в морския град.

Бургаският депутат е и член в парламентарната Комисия по земеделие, а в срещата ще вземе участие и областният управител Константин Гребенаров. По време на форума, на който ще присъстват и животновъди от Бургаски регион, ще бъдат представени изпълнените дейности за 2012 г. както и осъщественият и заложен в "Програма за дейността на Областна експертна комисия по животновъдство" конкурс и връчване на приза "Най-добър млад животновъд на годината".

По инициатива на Областна дирекция "Земеделие" Бургас на 29 март 2012 г. бе сформиран Областен експертен съвет по животновъдство. Приета бе "Програма за дейността на Областна експертна комисия по животновъдство", като поставените цели са решавани на важни проблеми в сферата на животновъдството. Част от "Програмата" е провеждането на информационни срещи с животновъди, както и участия във форуми, свързани с този сектор в Бургаски регион.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Над 200 предложения за брак на ден: Коя е бургаската Барби от "Ко...
Калин Стоянов е втори в листата на "ДПС - Ново начало" в Бургас
Времето в неделя: Ще има ли желаещи за плаж?
Полицаи мерят сили в турнир с добра кауза в Слънчев бряг
Петър Кънев ще е водач на листата в Бургас за изборите
Бургас е част от световната инициатива Park(ing) day


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).