Стиковат мерките за безопасност на Летище Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:53 / 30.07.2012
922
Работна среща между ръководството на Летище Бургас с туроператори се състоя днес по инициатива на народния представител от ГЕРБ-Бургас Димитър Бойчев, който е член на Комисията по икономическа политика, енергетика и туризъм към НС.

Форумът протече под егидата на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма. В него взеха участие и кмета на Община Бургас Димитър Николов, председателят на Комисията по транспорт, информационни технологии и съобщения към НС Иван Вълков, изпълнителният директор на "Слънчев бряг" АД Златко Димитров, директорът на ОД на МВР-Бургас комисар Милен Димитров, както и представители на Гранична полиция.

"През миналата седмица представители от туроператорските фирми се свързаха с мен и проявиха интерес за такава среща, на която да се стиковат мерките за безопасност на Летище Бургас. Беше важно да се изчистят всички въпроси, които имат туроператорите, тъй като 90 процента от туристите минават през техните фирми и всички ние искаме догодина да дойдат отново у нас", коментира след срещата Димитър Бойчев.

Директорът на Летище Бургас Георги Чипилски и неговия екип уточниха мерките по оптимизация за работата между аеропорта с представителите на туристическия бизнес.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Над 200 предложения за брак на ден: Коя е бургаската Барби от "Ко...
Калин Стоянов е втори в листата на "ДПС - Ново начало" в Бургас
Времето в неделя: Ще има ли желаещи за плаж?
Полицаи мерят сили в турнир с добра кауза в Слънчев бряг
Петър Кънев ще е водач на листата в Бургас за изборите
Бургас е част от световната инициатива Park(ing) day


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).