Срокът за подаване на информационни карти за отпадъчните води изтича на 8 март

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:51 / 25.02.2010
480
Информационни карти за количествата на заустените отпадъчни води за 2009 г. се приемат в РИОСВ - Бургас до 8 март. Всички оператори, които заустват отпадъчни води в повърхностни водни обекти - промишлени предприятия, пречиствателни станции и канализационни системи на населени места следва да представят такива карти. На територията, контролирана от РИОСВ-Бургас те са 64 на брой.

В информационните карти се посочват данни за производствените характеристики за всеки един промишлен обект, взетите и използвани количества вода, пречистването им, както и информация за състоянието на пречиствателните съоръжения и канализационните мрежи. Подадената информация се попълва в единна контролно-информационна система за състоянието на отпадъчните води.

При необходимост от консултации по изготвяне на информационните карти, можете да се обръщате към експертите по "Опазване на водите" в РИОСВ.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Нещо ново тръгва от Бургас
Чанка Коралска е временно изпълняващ длъжността кмет на Бургас
Община Бургас ще поиска от държавата да стопанисва този път
Първите крачки за изграждането на етажен паркинг във "Възраждане"...
Очакват мнението на бургазлии за преустройството на спортна зала ...
Общинският съвет одобри единодушно трасето за обхода на ж.к. "Мед...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).