Срокът за изграждането на "Детелината" ще се спази, уверяват от фирмата-изпълнител

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (5)
16:20 / 26.05.2011
5127
Днес областният управител Константин Гребенаров се срещна с ръководителя на фирмата изпълнител на проекта и началниците на КАТ Бургас - Светлин Танев и на Областно пътно управление Бургас - Митко Порязов, за да провери как се изпълнява строителството на новото кръгово кръстовище с три ленти - първи етап от проекта за изграждане на «Детелината».

Освен хода на строителството Гребенаров поиска да разбере и какви мерки още може да се вземат, за да бъде облекчен трафикът от комплекс Меден Рудник. От ръководството на «Хидрострой» ООД увериха губернатора, че срокът - 15 юни ще бъде спазен и ще се избегнат още по-големи задръствания предвид нарастващия трафик към южното черноморие през предстоящия летен сезон.

Губернаторът настоя, когато по график предстои затваряне на участъци от пътя, това да се случва през нощта и през почивните дни, за да се избягват километричните колони от автомобили.

"Аз самият пътувам всеки ден за работа именно по този участък и съм наясно с неудобствата, които ремонтните действия предизвикват. Това е един от сериозните проекти в Бургас, който след завършването си изцяло ще облекчи трафика, затова призовавам всички да проявят oще малко търпение".

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Бургас:
Много шофьори в Бургаско изгоряха
Медицинският факултет на Университет "Проф. д-р Асен Златаров" от...
Осмокласници се заклеха тържествено на първия учебен ден в бургас...
Важно! Затварят част от ул. "Уилям Гладстон" в Бургас
Близо 25 хил. бургаски деца влязоха в класните стаи
Фигурката на момченце, готвещо се да пресича пътното платно, заос...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).