Спипаха избягал затворник в таксиметров автомобил

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
14:04 / 27.04.2010
853
Вчера около 0.10 ч в бургаския комплекс "Лазур" полицейски екип на Пето РУ "Полиция" е спрял за проверка таксиметров автомобил "Опел Корса", с който се придвижвали две лица. В хода на проверката е установено, че водачът, представящ се с лична карта на името на 27-годишен бургазлия с инициали Д.Р., всъщност е Т.Г. (27) от Бургас и е обявен за общодържавно издирване, тъй като изтърпява присъда в Затвора Бургас и не се е завърнал след прекъсване на наказанието.

При извършения оглед, в управлявания от Т.Г. автомобил е намерен и иззет газсигнален пистолет, с пълнител и патрон в цевта - преправен за стрелба с бойни патрони. По случая е образувано досъдебно производство и при проведените процесуални действия по разследването в дома на лицето са намерени и иззети четири ловни патрона 12 калибър. Т.Д. е задържан за 24 часа и е приведен в Затвора - Бургас. Работата по случая продължава Пето РУ "Полиция" - Бургас.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Бургас:
Очакват мнението на бургазлии за преустройството на спортна зала ...
Общинският съвет одобри единодушно трасето за обхода на ж.к. "Мед...
Без паника! Тестват Националната система за ранно предупреждение ...
Румънец си помисли, че може да шофира напушен, закопчаха го в Кру...
Закопчаха криминален тип, обрал магазин в "Меден рудник"
Ето какво ще бъде времето днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).