Специален автомобил причини катастрофа по пътя Бургас - "Сарафово"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (6)
12:48 / 26.01.2012
1946
На 25.01.т.г. около 06.50 ч. по пътя Бургас - «Сарафово», на кръстовището до автосервиз «Ситроен», при мокра пътна настилка, настъпва ПТП между: специален автомобил «Волво», с английска регистрация, собственост на «Redcar Cleveland», с пълномощник «Титан Интернешънъл Холдинг - София, управляван от 44 год. М.Д. от Бургас и л.а. «Фолксваген Голф», с бургаска регистрация, управляван от 31 год. В.М. от Поморие.

Причини за ПТП-то : неспазване на предимство при наличие на знак «СТОП» от страна на водачът на специалния автомобил, който допуска пътен инцидент с лекия автомобил. От ПТП в МБАЛ - Бургас са откарани : водачът на лекия автомобил - В.М. / прегледан и настанен за наблюдение с диагноза «порезна рана на лицето», без опасност за живота/ и неговата съпруга / седяща отпред в дясно/ - В.М., 25-годишна от Поморие, която е прегледана и освободена с фрактура на три ребра, без опасност за живота. Водачът на специалния автомобил е изпробван за употреба на алкохол с дрегер, който е отчел 1.50 промила / взета му е кръвна проба за анализ и е задържан в Пето Районно управление «Полиция» - Бургас/.

Виж коментарите (6)
Още новини от Новини от Бургас:
С листа от 28 кандидати коалиция "БСП - Обединена левица" се реги...
Жители на Свети Влас на протест заради улици и осветление
Слънчево и топло ще бъде времето днес
Над 200 предложения за брак на ден: Коя е бургаската Барби от "Ко...
Калин Стоянов е втори в листата на "ДПС - Ново начало" в Бургас
Времето в неделя: Ще има ли желаещи за плаж?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).