Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Случайно преминаващ патрул намери пребит на плажа младеж
Автор: Екип Burgas24.bg 12:13 / 16.07.2010Коментари (1)1111
© Burgas24.bg
Бърза помощ също е пристигнала преди полицейския екип
34-годишен мъж бе открит в безпомощно състояние на територията на Централния плаж в Бургас от случайно преминаващ патрул на СОД на ОДМВР, преди да пристигне екип от Първо РУ, получил сигнал 15 минути по-рано, съобщиха от полицията. Във връзка с подаден сигнал и последвалите действия от страна на полицейските служители и екипа на "Спешна медицинска помощ", е извършена проверка за координацията на работата на Единен европейски номер 112 и двете служби. Констатирано е, че:
- в 14:00:07 ч. на тел. 112 е постъпило обаждане с информацията: "На централен плаж - пребит мъж на терасата на бившата дискотека - в съзнание е, целия е в кръв";
- в 14:01:25 ч. - сигналът е изпратен по електронен път на Оперативна дежурна част - ОДМВР Бургас и "Спешна помощ";
- в 14:01:58 ч. - са върнати обратни връзки от двете служби, че е изпратен по един екип;
- в 14.02 ч. сигнала от оперативната дежурна част - ОДМВР Бургас е прехвърлен в Първо Районно управление "Полиция" Бургас. Информирани са два полицейски екипа - единият от които е осъществявал охраната на мобилната станция на "Паспортна служба" (с местонахождение по време на получаване на сигнала в близост до ул. "Христо Ботев" 46 ОДМВР Бургас), а вторият от Полицейски участък "Победа" е превозвал лице в нетрезво състояние до Заведението за отрезвяване. Със сигнала е натоварен първият екип, който тръгва към местопроизшествието, но отивайки към бившата дискотека "Бар код" (изгоряла в началото на сезона), е констатирано че информацията за местоположението не е точна. Последвало е второ обаждане от тел. 112, с което вече е уточнено, че се касае за бившата дискотека "Нептун" и патрула се е отправил в тази посока;
- в 14:11:48 ч. на тел. 112 е получено повторно обаждане, за това че все още няма екип, като по телефона отново са уведомени оперативната дежурна част на ОДМВР Бургас и Спешна помощ;
- в 14.15 ч. по данни на "Спешния център" екипът им е пристигнал на местопроизшествието, а минути по-късно е дошъл и полицейския автопатрул, който първоначално е посетил бившата дискотека "Бар код" , а в последствие се е отправил към бившата дискотека "Нептун".

Междувременно около 14.17 ч. автопатрул на СОД - ОДМВР Бургас, изпълнявайки всекидневния си маршрут спира на входа на стария Централен плаж (в близост до пицария "На кея"). Към полицаите се отправя подалата сигнала бургазлийка, която вероятно заблуждавайки се че това е патрула на Първо Районно управление "Полиция" Бургас, започва да пита служителите защо закъснели и не са се отзовали по-рано.

Служителите на СОД заедно с нея са се отправили към местопроизшествието, като са провели първоначален разговор с пострадалия и вероятните свидетели. Минути по-късно на местопроизшествието е дошъл и патрула на Първо Районно управление "Полиция" Бургас, който поел обслужване на мястото на инцидента. Констатирано е, че пострадал е 34 годишен мъж, който е заявил, че от трима младежи му е нанесен побой с метална тръба и са му ограбени мобилен телефон, сумата от 20 лв., дънков панталон, синя тениска, маратонки и слънчеви очила.

В резултат на оперативно-издирвателните действия, предприети от служители на Първо Районно управление "Полиция" - Бургас са установени извършителите на престъплението. Това са криминално проявените Т.К., 20 годишен, Х.В., 17 годишен и М.М., 23 годишен, и тримата от Бургас. От извършените претърсвания са иззети инкриминираните вещи и същите са оставени на съхранение в Първо Районно управление "Полиция" - Бургас. М.М. и Т.К. са задържани за срок от едно денонощие. Работата по случая продължава.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Младежа е намерен пребит от екип на Нова-ТВ и след като се обаждат на 112, линейката идва след 20мин. , след тях екип на СОД ( случайно преминаващ ) и чак след това патрул на първо -РПУ, на който е подаден грешен адрес от страна на 112.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Масови протести срещу цените на горивата
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Пожари 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: