Скандал с конкурс за отдаване под наем на аптека в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
15:32 / 24.01.2012
1055
За взето скандално решение ни пише Таня Минчева-Базотева, управител на "Красимира Благоева" ЕООД. Става въпрос за конкурс за отдаване под наем на аптеката в "ДКЦ II - Бургас". Предлагаме ви пълния текст на писмото:

Конкурс за отдаване под наем на аптеката в "ДКЦ II - Бургас" за срок от 3 години бе спечелен от участник, отстранен от Комисията, упълномощена да проведе търга. Скандалното решение стана ясно днес, след като членовете на Комисията излязоха с решение, от което става ясно, че отстранената фирма "Фарма Маркет" ЕООД е класирана на първо място.

Това е абсолютен прецедент и не мога да си замълча. Абсурдно е отстранена фирма да спечели конкурса. При отварянето на документите за участие в конкурса, председателят на комисията обяви, в присъствието на нотариус, че един от тримата участници - фирма "Фарма Маркет" ООД се отстранява поради неточности в документацията и неспазване на конкурсните условия. Това решение бе потвърдено единодушно от комисията, вследствие на което до участие в търга бяха допуснати останалите две дружества. Решението на Комисията ще бъде обжалвано.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Бургас:
С листа от 28 кандидати коалиция "БСП - Обединена левица" се реги...
Жители на Свети Влас на протест заради улици и осветление
Слънчево и топло ще бъде времето днес
Над 200 предложения за брак на ден: Коя е бургаската Барби от "Ко...
Калин Стоянов е втори в листата на "ДПС - Ново начало" в Бургас
Времето в неделя: Ще има ли желаещи за плаж?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).