Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Шоу спектакъл показа модните тенденции за есента в СТРАНД Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 08:41 / 30.09.2013Коментари (1)1400
©
СТРАНД Бургас, първият лайфстайл център на открито в България, се превърна този уикенд в най-притегателното място в морския град. На сцената му се състоя грандиозно модно ревю, което представи последните тенденции за есента и зимата. Дефилето с нови тоалети на световни марки е част от инициативата на търговския център да помогне на посетителите си в избора за това какво да носим през новия сезон. Зрителите и гости на Бургас се насладиха на почти двучасов моден спектакъл.На подиумадефилираха модели с тоалети на марките Shana, Warehouse, Oasis, Doppelganger, French connection,Mexx, LIST, Silvian Heach, Bossini и OVS.Над 20 световни бранда, голяма част от които са за първи път в България, избраха именно СТРАНД Бургас за своята модна премиера.

Спектакълът бе открит от Иво Аръков, който от средата на октомври ще гледаме във втория сезон на хитовия тв сериал по bTV "Фамилията". Актьорът изрицитира прочувствено стихотворението на бургаския поет Христо Фотев "Господи, колко си хубава" и с това даде начало на празника на стила и модата. Инвестиционният директор на СТРАНД Бургас Мариела Остенд поздрави отбраната публика и сподели за благотворителната инициатива на мола.В два поредни дни всички клиенти, които пазаруваха в някои от магазините на търговския център, за всеки 10 лв. от касовата си бележка, получаваха специална зелена монета, наречена Странди. Монетите бяха събирани в специални кутии, а за всяко Странди, беше прибавен по един лев към каузата на национална кампания "Топъл обяд", инициирана от БЧК.
Поп звездата Маги Джанаварова също се включи в модното шоу.Освен, че изпълни последните си хитове, тя влезе в ролята на модел и представи тоалети на световните брандове. Най-аплодирани в ревюто бяха втората и третата подгласнички в конкурса Мис България 2013, Джулия Стоянова и Даниела Неделчева, които представиха актуални модни сетове за есента и зимата. От първия ред ревюто наблюдаваше и изпълнителният директор на СТРАНД Бургас Дейвид Кауър.

В първия открит лайфстайл и търговски център ви очакват още интересни събития в следващите месеци. Хип-хоп банди и брейк изпълнители са само част от изненадите, които предстоят на 5 октомври.

Ресторант "Ракия" търси най-добрата ракия. Елате на 10, 11 и 12 октомври между 18:00 и 20:00 часа да опитате различни видове ракия, част от голямото откриване на новия ресторант. Най-добрата ракия ще бъде наградена от Виктор Калев на 12 октомври.

Магията на Helloween ще завладее и СТРАНД Бургас. Очаквайте щуро забавление, атрактивни костюми, специален рок концерт и спиращи дъха изненади.

И за завършек на 2013 година уникален Коледен базар и Новогодишно парти в СТРАНД.

СТРАНД Бургас е първият в България лайфстайл и търговски център от открит тип, който отвори врати през юли 2013. Намира се на 300 м. от ул. "Транспортна" в посока София и само на 10 км от центъра на града и летището.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Уникално шоу на високо ниво.Представени бяха много красиви дрехи на световни брандове.Очарована съм от лайфстайл център Strand,много красиво място за разходки и шопинг.Браво и на организаторите за чудесната благотворителна инициатива.Задължително ще посетим и предстоящото откриване на ресторант ''Ракия'':)
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
България в еврозоната
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Природни стихии
Космическа надпревара
Хороскоп за деня
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: