Шофьорът, който прегази дете в Дебелт, е на свобода

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
16:00
529
Шофьорът, който прегази дете в Дебелт, е освободен от ареста. Той е на 38 години, има книжка от 2017 година, като има 1 нарушение за техническа неизправност на превозното средство. Това съобщи на брифинг комисар Марин Димитров, началник отдел "Охранителна полиция“, предаде репортер на Burgas24.bg.

В процес на изясняване е какво е правило детето на пътя без родителски надзор. Вероятно по случая ще бъде сезиран отдел "Закрила на детето“

Както съобщихме полевият тест за наркотици показа, че водачът е употребил канабис. Той е дал кръвна проба, която е изпратена за изследване във ВМА София. Инцидентът стана в събота около 18:30 часа на улица "Единадесета“ в Средец. Лекият автомобил "Сузуки СХ-4“, управляван от бургазлията при движение по път без асфалтово покритие блъсна тригодишно момиченце, което загина на място. Шофьорът бе задържан за срок до 24 часа.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1):
28.09.2024 Дрогиран шофьор уби тригодишно момиченце в Бургаско
Още новини от Новини от Бургас:
Бургазлия опита да се отърве от дрога
Президентът ще посети Бургас, ще участва в церемонията по открива...
Има задържани при акцията на полицията в Бургас
В Бургас ще вият сирени
Стотици деца, родители и учители се включиха в спортния празник "...
Задържаха бургазлия за наркотици


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).