Шофьори ще протестират срещу цените на горивата

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
11:03 / 13.03.2011
791
Протест срещу високите цени на горивата ще се проведе днес в Бургас. Той ще е част от националната кампания, организирана чрез Фейсбук. Около 700 бургазлии са потвърдили, че ще участват.

Сборният пункт е в 12.00 часа в локалното платно до паркинга на хипермаркет "Метро". Идеята е участниците в протеста да посетят повечето бензиностанции в града като зареждат гориво за 1-2 лева и да го правят продължително време, за да привлекат вниманието на управляващите към проблема.

"Протестът на жълтите стотинки" цели да покаже, че гражданите не са доволни от качеството и цената на предлаганите горива.

От полицията са обещали, че ще осигурят патрулни коли, които да придружават всяка колона от протестиращи автомобили, при обиколките им на бензиностанциите. Шофьорите се ангажират, да оставят колонка, която зарежда с газ и друга за различни видове горива свободни за клиенти, които не участват в протеста.

Източник: Дарик


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Бургас:
Жена от имаше голям късмет, че тези хора откриха забравения от не...
Университет "Проф. д-р Асен Златаров" откри новата си академична ...
Добри новини около бургаската детска болница
Американска яхтена компания ще прави плавателни съдове в Бургас
Успешно премина трето издание на Детския анимационен фестивал в Б...
Откриха канабис в 2 апартамента в Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).