Сгащиха двама да транспортират крадена кола, бургазлия замесен

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
15:16 / 23.01.2012
1206
В резултат на полицейските действия на служители от сектор "Криминална полиция" при ОДМВР - Бургас, на 20.01.т.г. със съдействието на служители от Районно управление "Полиция" - Карнобат и звено "Специализирани полицейски сили" при ОДМВР - Бургас, в момент на транспортиране на краден лек автомобил "БМВ 120 Д", с поставени чужди регистрационни табели / издадени за лек автомобил "Фиат Типо", са задържани криминално проявените: Д.П., 36-годишен от Бургас / управлявал крадения автомобил/ и 41-годишния К.К. от с. Равда, общ. Несебър, / управляващ лек автомобил "Фолксваген Голф 3", с бургаска регистрация, движещ се пред крадения автомобил "БМВ"/.

При извършеното претърсване на л.а. "Фолксваген" са намерени: документите за самоличност на Д.П., както и оригиналните регистрационни табели на откраднатото през месец септември миналата година от територията, обслужвана от Второ Районно управление "Полиция" - Бургас "БМВ".

Д.П. и К.К. са задържани за срок от 24 часа, като материалите са докладвани в Бургаска районна прокуратура. С прокурорско постановление, срокът за задържане на лицата е увеличен на 72 часа, като към настоящия момент на Д.П. и К.К. са постановени мерки за неотклонение "Парична гаранция" във връзка с извършено друго противозаконно отнемане на микробус "Мерцедес Спринтер", осъществено от територията на Районно управление "Полиция" - Поморие.

По досъдебното производство, образувано за противозаконното отнемане на лекия автомобил "БМВ 120 Д", са задържани и двата автомобила : "БМВ-то" и л.а. "Фолксваген Голф 3", използван като първа кола при придвижването. Работата по документирането на цялостната престъпна дейност на лицата продължава от служители на сектор "Криминална полиция" при ОДМВР - Бургас.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Бургас:
С листа от 28 кандидати коалиция "БСП - Обединена левица" се реги...
Жители на Свети Влас на протест заради улици и осветление
Слънчево и топло ще бъде времето днес
Над 200 предложения за брак на ден: Коя е бургаската Барби от "Ко...
Калин Стоянов е втори в листата на "ДПС - Ново начало" в Бургас
Времето в неделя: Ще има ли желаещи за плаж?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).