Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
СТРАНД Бургас ще посрещне първите си клиенти на 11 юли
Автор: Екип Burgas24.bg 14:24 / 29.06.2013Коментари (2)2170
©
СТРАНД Бургас ще посрещне първите си клиенти на 11 юли. Така на практика ще се предостави повече време на международните марки, които за първи път откриват магазин в България или Бургас, да синхронизират маркетинг активностите си с маркетинговия план и летни събития на СТРАНД.

Сред обявените вече търговски марки, голяма част от които стъпват за пръв път на българския пазар са Shanna, Boux, M & Co,Next, Mexx,French Connection.

Екипът на първия по рода си в България лайфстайл център в петък вечерта обяви, че последните приготовления за посрещане на клиентите са на финала. Повечето от магазините вече са подредени, довършва се стената на графитите на паркинга.

На 26 юли 2013 ще се проведе тържествено освещаване на СТРАНД, последвано от едно от най-важните събития на града, Spirit of Burgas.

СТРАНД Бургас ще се наложи като уникалния лайфстайл център, предлагащ възможност за различни културни, спортни, развлекателни и други социални събития, които ще се проведат през летния сезон и ще засвидетелстват не само уникалнaта му същност, но и намерението му да се превърне в най-доброто място за прекарване на свободното време в гр. Бургас.

В центъра на комплекса е разположен площад за събития, който разполага с най-големия видеоекран на открито в България. В Странд ще мо може да се посети 6D кино,което на практика ангажира всички човешки сетива. Сред атракциите са светещ голф, закрито футболно игрище, център за танци и спорт, детски център, зала за видеоигри, също художествена галерия и закрита изложбена площ за графити около паркинга
Така на практика забавления ще бъдат повече от 1/3 от цялата площ на СТРАНД разясниха пред журналисти директорите на компанията-инвеститор - Мариела Остенд и Дейвид Кауър.
"СТРАНД е толкова различен, както архитектурно, така и като съвкупност от стоки, услуги и забавления, че свеждането му обикновен МОЛ е необосновано. Ако трябва да го определя, това е първият лайфстайл център на открито в страната. Strand е атракционна дестинация и целта ни е да бъде едно

©
от най-живите и пълни с развлечения места в града ", обясни Мариела Остенд.

СТРАНД е не само място за пазаруване, а и място за отдих и забавления с уникални за страната атракции. Първият лайфстайл център на открито в България ще забавлява гостите си с невиждани досега артистично оформени градини, галерия с графити, интерактивен дигитален под, площад за събития eSquare, на който ще бъде разположен най-големият външен екран на открито в България.

За най-малките посетители на СТРАНД е предназначен детският център, който е разположен на 1200 м2 и предлага разнообразни дейности и забавления в зависимост от възрастта им. За децата е предназначена и спортната зала в СТРАНД "Звездичка", която е идеална за спортни тренировки и турнири, а тийнейджърите ще могат да се забавляват в залата за видео игри. Освен това, т.нар. "пораснали деца" ще могат да прекарат по интересен начин свободното си време с помощта на дигитално стрелбище, светещ голф и други иновативни съоръжения за забавление.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 29.06.2013 г.
-1
 
 
Във миналото ли ще отвори ? Ей как напредна технологията !
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Катастрофи в България
Природни стихии
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: