СДС Бургас подари мечета и поздрави родилки на рождения ден на партията

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:09 / 07.12.2009
718
С плюшени играчки - лъвчета и поздравителен адрес, изненада днес СДС-Бургас майки на новородени бургаски бебета. Активисти на организацията връчиха на родилките, чиито деца са се родили днес в Родилното отделение на бургаската болница и МБАЛ „Дева Мария" във Ветрен, поздравителен адрес с пожелание децата им да прочуят Бургас не само в България, а и в цяла Европа. „На този ден е вашето дете родено - и фея в синьо го ориса - да бъде здраво и щастливо, и с талант благословено" - така започва поздравлението към новите бургаски граждани и техните родители.

Инициативата е по повод юбилея от създаването на СДС. Точно днес се навършват 20 години от учредяването на Съюза на демократичните сили - основоположник на демократичния път на страната ни, по който тя пое точно преди 20 години. В МБАЛ - Бургас днес до обяд се бяха родили три бебета - две момичета и едно момче. Момичетата са Ивана и Бонка, а момчето - Даниел.

Ивана и Даниел са втори деца в семействата на Пенка Павлова (28 г.) и Добрина Нейчева (31 г.). Бонка пък е пета дъщеря в семейството на Снежанка Иванова от бургаското село Равнец. В МБАЛ „Дева Мария" на бял свят днес до обед дойде Александър. Майка му Ваня Бонева също получи подарък и поздравление.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Чанка Коралска е временно изпълняващ длъжността кмет на Бургас
Община Бургас ще поиска от държавата да стопанисва този път
Първите крачки за изграждането на етажен паркинг във "Възраждане"...
Очакват мнението на бургазлии за преустройството на спортна зала ...
Общинският съвет одобри единодушно трасето за обхода на ж.к. "Мед...
Без паника! Тестват Националната система за ранно предупреждение ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).