СДС-Бургас: Юруков доказа, че СДС е достойна и демократична организация

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:23 / 12.11.2008
554
„Жестът на лидера на СДС Пламен Юруков показва отговорно поведение, което е в интерес на дясната идея и обединение", коментира областният председател на сините в Бургас Владимир Павлов. Изявлението му бе по повод днешното заседание на НИС на СДС, на което Юруков официално обяви, че няма да се кандидатира отново за председател на партията. Един от аргументите му е негативната кампания, която се води срещу него и опасността това да рефлектира върху цялата организация.

„Жестът на лидера на СДС Пламен Юруков показва отговорно поведение, което е в интерес на дясната идея и обединение", коментира областният председател на сините в Бургас Владимир Павлов. Изявлението му бе по повод днешното заседание на НИС на СДС, на което Юруков официално обяви, че няма да се кандидатира отново за председател на партията. Един от аргументите му е негативната кампания, която се води срещу него и опасността това да рефлектира върху цялата организация.„За мен това е достойна постъпка на човек, който мисли за СДС. Юруков свърши една много важна задача. По негово предложение бе приет нов демократичен устав, който дава възможност за пряк избор на лидер на организацията", е мнението на общинския председател на сините Вълчо Чолаков. Вече е ясно, че след месец СДС ще има нов лидер. Засега кандидатурите за поста са три - на депутатите Иван Сотиров и Мартин Димитров, и на кмета на Кюстендил Петър Паунов. На 14 декември ще бъде избран и новия състав наНационалния изпълнителен съвет. Сред кандидатите за НИС ще има и бургаски представител, чиято номинация все още се обсъжда. Информацията е на кореспондента на БГНЕС в Бургас.

Източник: БГНЕС


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Откриха канабис в 2 апартамента в Бургас
Жители на Свети Влас на протест заради улици и осветление
ВиК ремонт затваря част от улица "Пробуда"
С листа от 28 кандидати коалиция "БСП - Обединена левица" се реги...
Жители на Свети Влас на протест заради улици и осветление
Слънчево и топло ще бъде времето днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).