Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
СДС-Бургас: Няма драма в дясно
Автор: Екип Burgas24.bg 16:24 / 16.05.2012Коментари (1)709
©
СДС е марката, по която десният избирател разпознава автентичната десница. "Синята коалиция" е изчерпан проект и не е печелившата формула за десния избирател. Няма никаква драма в дясното политическо пространство. Така областният лидер на СДС - Бургас Костадин Марков коментира пред журналисти взетото вчера решение на Националния съвет на сините за прекратяване на преговорите с ДСБ за съвместно явяване на парламентарните избори през 2013г.. Мнението му споделиха общинският председател на СДС - Бургас Константин Райков и зам.-председателят на СДС и член на НИС на партията Вълчо Чолаков.

"Взетото вчера решение не е емоционално, а е резултат от дълги дебати и анализи в самите общински организации на областно ниво. Нашият вот бе продиктуван от желанието на хората, на всички членове и ръководствата на общинските организации да не подкрепим споразумението", каза общинският лидер на сините Константин Райков.
"СДС реши да бъде честен с десните избиратели, защото има съществени различия между двете партии по важни за страната въпроси. Анализът ни показва, че по този начин "Синята коалиция" не работи", каза областният лидер на сините Костадин Марков и допълни, че решенията в СДС се вземат колективно и трябва да се изпълняват от всички. "Капката, която преля чашата е споразумението, което ни бе предложено за съвместно явяване на изборите. В него на практика решенията се взимат от Коалиционен съвет и се елиминират партийните органи на двете централи", каза още Марков. Той цитира и мнение на анализатори, според които СДС е партия, която може да победи лидера си, докато в ДСБ лидера побеждава партията.

"Смятам, че е по-важно да обединим десните гласоподаватели и симпатизанти, да предложим конкретни политики с конкретни действия и защита на интересите на десния избирател", каза от своя страна Вълчо Чолаков.

Сините са категорични, че имат достатъчен потенциал, както за самостоятелно явяване на следващите парламентарни избори, така и за нова дясна коалиция, дори и с ДСБ, но при определени условия.

Предстои сините да изберат временен лидер на партията, чиято роля е да проведе избори за председател на СДС.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 16.05.2012 г.
0
 
 
Издухана флигорна сте,СДС. Дори и пак да купите вс.цигански гласове от Горно и Долно Езерово-както го направихте на вътрешните избори за Европарламента. Бягайте си при герберастите,да си получите наградата. За десните избиратели си остава Синята Коалиция,но без вас!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Софка заминава
16:40 / 21.09.2024
Актуални теми
България и Войната в Украйна
Катастрофи в България
Хороскоп за деня
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
50-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: