С демонстративен мач откриват новата зала в Меден рудник

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
11:42 / 18.09.2009
1143
На 23 септември от 16.00 часа кметът на община Бургас Димитър Николов официално ще открие новата спортна зала в к-с „Меден рудник". Проектът е реализиран чрез публично-частно партньорство между Община Бургас и "Билла". Срещу отстъпено право на строеж на супермаркет, търговската верига се ангажира, построи и предостави на Общината спортно-тренировъчен комплекс на две нива, с разгъната застроена площ от 2585 кв.м. и обслужващ паркинг.

В новата зала ще се практикуват спортовете волейбол, баскетбол, хандбал, художествена гимнастика, борба, бокс, вдигане на тежести, минифутбол и др. Спортният обект ще бъде открит с демонстративен мач на мъжкия отбор на БК "Черноморец", който от този сезон ще играе в елитната Национална баскетболна лига. Качествата на новата зала ще проверят и младите надежди от баскетболен клуб „Делфин". Веднага след демонстративния мач, в 17.30 часа, ще бъде открит и новият магазин „Билла", построен в съседство със залата.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Бургас:
Румънец си помисли, че може да шофира напушен, закопчаха го в Кру...
Закопчаха криминален тип, обрал магазин в "Меден рудник"
Ето какво ще бъде времето днес
Важно! Затварят част от пътя от "Ветрен" към Бургас
Жена от имаше голям късмет, че тези хора откриха забравения от не...
Университет "Проф. д-р Асен Златаров" откри новата си академична ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).