С чувство на изпълнен дълг посрещат професионалния си празник бургаските полицаи

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:30 / 08.11.2013
817
С чувство на изпълнен дълг посрещат професионалния си празник -Архангеловден служителите в ОД на МВР Бургас. Директорът на областната дирекция комисар Милен Димитров поздрави всички служители на НС "Полиция".

"Желая им здраве, семейно щастие, бодър дух и висока мотивация за продължаване на изпълнението им на служебните ангажименти както и до момента. Благодаря на бургаската общественост и на институциите с които работим, за безрезервната подкрепа. Гарантирам, че всички ние служители на полицията даваме всичко от себе си да отговорим на обществените очаквания и да гарантираме спокойствието и реда в региона", каза комисар Димитров.

На въпрос как би оценил работата на служителите на МВР Бургас през тази година той каза, че обстановката е изключително динамична.

"Винаги има с какво да се похвалим, но има и достатъчно несвършена работа. Личното ми чувство е на изпълнен дълг", допълни комисар Милен Димитров.

Една от положителните практики през последните години в ОД на МВР - Бургас е отличаваното на Полицай на месеца, а в края на година и избор на Полицай на годината. Отличието се присъжда на полицаи допринесли с ежедневната си работата за разкриването на престъпления. Наградата е морална, но по този начин се постига по-висока мотивация на служителите , посочи комисар Димитров.

Източник: Радио "Фокус"

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Полицаи мерят сили в турнир с добра кауза в Слънчев бряг
Петър Кънев ще е водач на листата в Бургас за изборите
Бургас е част от световната инициатива Park(ing) day
Затварят за дълго време тази улица в Бургас
Интересно събитие предстои в Бургас
Младежи от Бургаско пътуваха безплатно в Европа с инициатива на Е...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).