Румънски туристи буйстват при червен флаг

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
11:52 / 09.08.2012
867
Заради очакваното понижаване на температурите и влошаване на времето спасителите по родното Черноморие са изправени на нокти заради буйни туристи, отказващи да се съобразяват със сигнализацията за къпане. Лидер в това отношение са румънските летовници.

"Въобще не се интересуват, че морето е бурно, флагът е червен и къпането е забранено. Надуваме непрекъснато свирките и хукваме да ги вадим от водата. През това време зад гърбовете ни други влизат - и така, цял ден...", обясняват спасители на плажа.

Рускините пък държат лидерството по разсеяност и най-често губят децата си. Всеки ден спасителите се превръщат по 3-4 пъти в детективи и издирват изгубено на плажа хлапе. Майката пропищява, че детето изчезнало, както си играело на пясъка, докато тя четяла книга или разговаряла с дружката до нея. Спасителите тутакси се организират и след като уточняват как изглежда хлапето, на колко години е и с какъв бански е облечено, предават по цялата верига информацията. Максимум след около половин час изгубеното е при майка си, обясняват спасителите.

Източник: в. "Монитор"


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Бургас:
Над 200 предложения за брак на ден: Коя е бургаската Барби от "Ко...
Калин Стоянов е втори в листата на "ДПС - Ново начало" в Бургас
Времето в неделя: Ще има ли желаещи за плаж?
Полицаи мерят сили в турнир с добра кауза в Слънчев бряг
Петър Кънев ще е водач на листата в Бургас за изборите
Бургас е част от световната инициатива Park(ing) day


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).