Ремонтните дейности по бургаските улици продължават

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:59 / 22.05.2010
495
емонтните дейности и полагането на маркировка по бургаските улици продължават. 

В периода от 21 до 27 май хоризонтална маркировка се поставя нощно време по улиците „Струга", „Т. Александров" и Е-87. В ТД „Зора" се извършва обмазване на фуги по настилката. Асфалтови кърпежи се поставят на ул. „Чаталджа", бул. „Захари Стоянов", велоалеята край бул. „Захари Стоянов" и пътя квартал Горно Езерово. От 21 до 31 май в ТД „Приморие" и кв. Крайморие завършва поставянето на напречна и надлъжна маркировка. 

Извършва се и монтаж на знаци. Булевардите и улиците в обхвата на териториалната дирекция, подлежащи на цялостно преасфалтиране, ще се маркират след изпълнението на СМР. В ТД „Освобождение" се завършва поставянето на напречна и надлъжна маркировка, поставят се и знаци. Надлъжна маркировка се поставя в град Българово, кв. Долно Езерово и кв. Лозово. 

Напречна маркировка се поставя в с. Миролюбово, с. Изворище и с. Равнец. От 21 и 27 май се извършва ремонт на тротоарни настилки на ул. „Васил Левски". Асфалтира се около хотел „Приморец", по ул. „Булаир", в участъка между улиците „Цар Симеон" и „К. Фотинов", както и по улица „Цар Симеон", в участъка между улиците „Пиротска" и „К. Величков". Асфалтиране и кърпежи се правят в кв. Сарафово.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Очакват мнението на бургазлии за преустройството на спортна зала ...
Общинският съвет одобри единодушно трасето за обхода на ж.к. "Мед...
Без паника! Тестват Националната система за ранно предупреждение ...
Румънец си помисли, че може да шофира напушен, закопчаха го в Кру...
Закопчаха криминален тип, обрал магазин в "Меден рудник"
Ето какво ще бъде времето днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).