Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Разкриха редица престъпления при спец-акция в "Победа"
Автор: Екип Burgas24.bg 14:58 / 08.07.2010Коментари (2)2766
© Burgas24.bg
Днес, 8 юли,  на територията на кв. "Победа", служители от Първо Районно управление "Полиция" - Бургас, Бургаската жандармерия и Специализираните полицейски сили /Специализирано подразделение за борба с безредиците и охрана масови мероприятия/ проведоха масирана полицейска операция за установяване на извършители на престъпления, нарушаване на обществения ред и проверки на самонастанили се лица в незаконни постройки на територията на квартала.

В резултат на полицейските действия в участъка на квартала са доведени 14 лица, обитаващи незаконни постройки, като са им съставени актове по Закона за българските документи за самоличност. Установен и задържан е мъж, обявен за общодържавно издирване по множество досъдебни производства за извършени кражби.

В гаражна постройка в квартала са открити 4 игрални автомата, оставени за съхранение, чийто произход е в процес на установяване.

Задържани са пет лица за извършени кражби на вещи и имущество от домове, предприятия, офиси и фирми, разположени на територията на кв. "Победа". Установени и документирани са следните престъпления:

- на 3 май през нощта С.А. /задържан при операцията/, чрез изкривяване на ролетната щора и последвало изкъртване на входната врата, е проникнал заедно с брат си - М.С. в магазин за хранителни стоки, намиращ се на ул. "Телериг", при което са откраднати 200 лв. оборотни пари.

- на 23 юни през нощта С.А., чрез изкривяване на външна ролетна щора е проникнал заедно с брат си М.С. в магазин за месо, намиращ се на ул. «Преображенец», откъдето са откраднати : 50 м. кабел, 100 м. монофазен кабел, 6 месарски куки, 5 неръждаеми тави и 25 м. неръждаема тръба / стойността на кражбата е в размер на 3 000 лв/.

- на 27 юни през нощта, чрез взломяване на прозорец от PVC дограма е проникнато в частен дом, откъдето е извършeна кражба на плазмен телевизор и DVD / стойността на кражбата е 1 200 лв./

- за времето от 25  до 28 юни чрез взломяване на стъклото на прозорец е проникнато в компресорно помещение, намиращо се на територията на Домостроителния комбинат, като криминално проявените И.Т., брат му А.Т. и непълнолетния О.М., са извършили кражба на неустановено количество медни тръбички и медни проводници, два удължителя и медни намотки от професионален електрожен.

Работата по случаите продължава от служители на Полицейския участък "Победа" към Първо Районно управление "Полиция" - Бургас.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на desislav
премахни филтъра

+1
 
 
Всичко това е добре.Ала трябва да се замислим и за нов затвор.Ако така продължават полицаите две трети от Комлука ще е за затвора.Обаче като няма място ще ги пускат под предлог,че няма дпстатъчно доказателства .А те отново ще си тарашат на воля.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Октомври 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Почина Лиъм Пейн
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: