Разбиха група, откраднала радиатор от училище в Зорница

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:58 / 04.05.2010
772
На 2 май в 13.15ч. в оперативната дежурна част на ОДМВР - Бургас е постъпил сигнал за проникване в сградата на основно училище в комплекс "Зорница". Изпратеният незабавно по сигнала полицейски екип на Пето РУ "Полиция" е установил на място 34-годишния А.И. от Сливен, едно малолетно момче и двама непълнолетни от Бургас.

В управлявания от А.И. лек автомобил "Фиат Фиорино" са открити парчета от чугунен радиатор. При проведените оперативно-издирвателни мероприятия и процесуално-следствени действия е установено, че за времето от 12.00ч. до 13.15 ч на същата дата лицата са взломили дървена врата и са проникнали в училището, откъдето са извършили кражба на демонтиран чугунен радиатор от 30 елемента.

Пълнолетният А.И.е зъдържан за 24 часа. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава Пето РУ "Полиция" - Бургас.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Очакват мнението на бургазлии за преустройството на спортна зала ...
Общинският съвет одобри единодушно трасето за обхода на ж.к. "Мед...
Без паника! Тестват Националната система за ранно предупреждение ...
Румънец си помисли, че може да шофира напушен, закопчаха го в Кру...
Закопчаха криминален тип, обрал магазин в "Меден рудник"
Ето какво ще бъде времето днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).