Пуснаха парцели на брега за продажба, твърдят, че са далеч от плажа

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:10 / 27.03.2013
799
Агенция за недвижими имоти пусна за продажба атрактивен терен край царевското село Варвара. Според краткото изложение, под гръмкото заглавие; "Парцели на морския бряг. Първа линия море и плаж", става дума за два съседни парцела на брега, недалеч от границите на най-големия природен парк у нас - "Странджа". Терените са близо 14 декара, а обявената цена за квадратен метър е 45 евро. Ако потенциалните купувачи обаче преценят, че могат да си позволят и двата, сумата пада още.

От агенцията коментираха, че парцелите са със статут на земеделска земя. Там обаче има възможност да бъдат изградени къщи или ваканционно селище ако статутът им бъде променен. Парцелите са част от новия градоустройствен план на община Царево. Според брокерите, в момента тече процедура по смяна на предназначението им.

"Художествено казано е, че терените се намират на морския бряг. Знаем, че няма как да бъде продадено нещо такова (бел. ред. плажна ивица). Терените се намират на около 200 метра от плажа на Варвара и на стотина метра от последните къщи на селото. Отстоянието от брега е около 50 - 60 метра. Никой не се опитва да продаде нещо, което не се продава", коментираха от агенцията, пуснала обявата.

Източник: Радио "Фокус"

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Времето в неделя: Ще има ли желаещи за плаж?
Полицаи мерят сили в турнир с добра кауза в Слънчев бряг
Петър Кънев ще е водач на листата в Бургас за изборите
Бургас е част от световната инициатива Park(ing) day
Затварят за дълго време тази улица в Бургас
Интересно събитие предстои в Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).