Провеждат информационен ден по програма "Конкурентоспособност"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:11 / 22.06.2010
557
Бургас ще бъде домакин на информационeн дeн по Оперативна програма "Конкурентоспособност", организиран от Министерството на икономиката, енергетиката и туризма и Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия. Семинарът ще се проведе на 24 юни, четвъртък, от 9.30 часа в зала "Амфибия" на хотел "Аква - комплекс "Лазур". Информационната кампания обхваща общо 21 града на страната в продължение на един месец.

По време на семинарите лектори от Управляващия орган (дирекция "Европейски фондове за конкурентоспособност" в МИЕТ) и Междинното звено (Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия) ще запознаят представителите на бизнеса и всички заинтересовани страни с условията и начина на кандидатстване по отворените процедури за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по програмата, както следва: "Технологична модернизация в малки и средни предприятия", "Технологична модернизация в големи предприятия", "Подкрепа за създаване и развитие на стартиращи иновативни предприятия", "Развитие на стартиращи иновативни предприятия чрез подкрепа за внедряване на иновативни продукти, процеси и услуги", както и "Подкрепа за създаване на технологични паркове".

Насоките и пълният пакет документи за кандидатстване по тези процедури са публикувани на следните интернет страници: www.opcompetitiveness.bg, www.ibsme.org и www.eufunds.bg.

Поредицата семинари се провежда като част от политиката на МИЕТ за откритост и прозрачност при финансирането по ОП "Конкурентоспособност". Тя цели подобряване информираността на бенефициентите, улесняване на достъпа до финансиране и по-висока усвояемост на средствата от Структурните фондове на ЕС. Информационните дни са отворени за всички желаещи. Участието в тях е безплатно.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Румънец си помисли, че може да шофира напушен, закопчаха го в Кру...
Закопчаха криминален тип, обрал магазин в "Меден рудник"
Ето какво ще бъде времето днес
Важно! Затварят част от пътя от "Ветрен" към Бургас
Жена от имаше голям късмет, че тези хора откриха забравения от не...
Университет "Проф. д-р Асен Златаров" откри новата си академична ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).