Пролетта идва в Galleria Burgas през февруари

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:34 / 15.02.2013
649
Пролетта влиза в мол Galleria Burgas още в средата на февруари. От днес, 15 февруари, първият етаж на търговския център ще се превърне в дом на Пижо и Пенда с откриването на Базара на мартеницата.

До 2 март над 10 щанда ще предлагат червено-белите конци, сплетени по хиляди различни начини, на клиентите на Galleria Burgas. В специална работилничка най-малките посетители на търговския център ще могат да "откраднат занаята" от сръчните ръце на плетачка на мартеници и да си направят свои собствени амулети за здраве.

Хилядолетната българска традиция ще бъде спазена и всеки от посетителите на търговския център ще бъде дарен с мартеница и пожелание за щастливо ново начало. "Посетителите на Galleria Burgas не са анонимна и безлична маса. За годината, в която сме заедно, те се превърнаха в приятели, а на първи март всеки закичва близките си с мартеница, като символ на надеждата и символ на онова българското, здравото, вярващото, което всички ние носим в сърцата си", вълнуват се мениджърите от търговския център.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Калин Стоянов е втори в листата на "ДПС - Ново начало" в Бургас
Времето в неделя: Ще има ли желаещи за плаж?
Полицаи мерят сили в турнир с добра кауза в Слънчев бряг
Петър Кънев ще е водач на листата в Бургас за изборите
Бургас е част от световната инициатива Park(ing) day
Затварят за дълго време тази улица в Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).