Продължават да "валят" сигнали срещу БДЖ

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:11 / 31.01.2012
867
Продължават да "валят" сигнали на наши читатели относно проблеми с влаковете. Този път проблемният влак е от Бургас за Пловдив. Ето какво ни пише читателката:

Опитах да стигна до Пловдив с влак, който трябваше да замине по разписание в 15:50 от жп гара Бургас, след като разбрах, че по-ранният влак (14:25) още не е заминал, отидох и попитах на информация, дали ще е така и с този в 15:50, отговориха ми, "да ще има закъснение от около 30-40 мин" реших да се кача и да изчакам, защото и по-големи закъснения съм преживявала. "Техническите причини"- който дадоха като причина за закъснениято бяха, че просто няма локомотив! Даже няма да споменавам, че до 17:00 ч. отоплението във влака се пускаше за 5 мин. на половин час.

В 17:30 ч. влака все още не беше заминал..... след час и 40 мин. закъснение.... , аз реших да сляза и просто да намеря друг начин да стигна до Пловдив на следващия ден. До 6 часа бях на гарата и все още нямаше локомотив... След това, докато си връщах билета, имаше и едно момче, което каза, че току-що са докарали локомотив, но когато го прикачили.. той не работел (момчето също си сменяше билета).

Не искам даже да си помислям дали е тръгнал влака и какво са правили хората. Имаше възрастни хора, на който очевидно им беше студено. Всичко беше просто абсурдно... 21 век сме, и сме в ЕС. Няма да обвинявам никого, но някъде има проблем и това просто не може да се случва.....

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
С листа от 28 кандидати коалиция "БСП - Обединена левица" се реги...
Жители на Свети Влас на протест заради улици и осветление
Слънчево и топло ще бъде времето днес
Над 200 предложения за брак на ден: Коя е бургаската Барби от "Ко...
Калин Стоянов е втори в листата на "ДПС - Ново начало" в Бургас
Времето в неделя: Ще има ли желаещи за плаж?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).