Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Продължава ремонтът на надлез "Владимир Павлов"
Автор: Екип Burgas24.bg 09:04 / 06.10.2011Коментари (0)668
©
С нормална интензивност е движението по бургаските улици. По-засилен е трафикът по централните улици и възловите кръстовища - пред Много профилна болница, пред Гаров площад и Трапезица, както и в посока от големите комплекси към центъра на града и обратно. Условията за път са добри. Пътните настилки са сухи, а видимостта не е ограничена.

С нормална интензивност е движението от Бургас в посока Слънчев бряг и Варна и Созопол. Продължава ремонтът на надлез "Владимир Павлов". Там движението се извършва по една от лентите на платното. В ремонт е ул. "Мара Гидик" поради което е затворена за движение на автомобили в участъка "Сливница" - "Александър Велики". След завършилия основен ремонт на ул. "Цар Калоян" тя е еднопосочна в участъка бул. "Сан Стефано" - ул. "Фердинандова". Ул. "Цар Калоян" е двупосочна в участъка ул. "Фердинандова" - ул. "Иван Вазов", което не позволява паркирането на МПС. Нарушителите ще се санкционират.

Добри са и условията за път в региона. Пътните настилки са преобладаващо сухи. Няколко са ограниченията за движение в областта. Забранено е преминаването на товарни автомобили през Дюлински проход, заради свлачище и стеснение на пътя. Шофьорите могат да използват пътя І-9 Варна-Обзор-Слънчев бряг или Ришки проход.Забранено е и преминаването на камиони над 10 тона по пътя Черница - Сунгурларе - Чубра, както и на камиони над 20 тона по пътя Провадия - Айтос. По пътя Бургас-Царево забранено е движението на МПС с общо тегло над 30 т. при надлез над общински път "Приморско-Писменово".На няколко пътни отсечки в областта се извършват ремонти. В ремонт е Ришки проход.

В ремонт е пътя Бургас- Малко Търново, местата, на които се работи са сигнализирани. По същият път заради свлачище, което в момента се укрепва, е затворен участък между местността Босна и село Звездец. Движението на автомобили е отклонено от км. 280-ти до км. 282-ри по обходен път, който е обозначен и преасфалтиран. Друго свлачище, което е засегнало пътя има и в участъка от Малко Търново до ГКПП при км. 318-ти.

Ремонт се извършва на пътната отсечка Средец - Бургас, като ремонтните дейности са в близост до село Дебелт. Затворено е кръстовището Созопол-Приморско заради реконструкция и пътя І-9 Бургас-Звездец-Малко Търново. В много лошо състояние е и пътя Царево-Ахтопол-Резово, който в момента се ремонтира.

Източник: Радио "Фокус"








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Български тенис
Катастрофи в България
Отношенията София-Скопие
Международен технически панаир 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: