Проблеми с електричеството на летището в Сарафово

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:03 / 15.08.2013
801
Все още няма ток на паркинга на летището в Сарафово, на моменти на терминалите за пристигащи и заминаващи пътници осветлението също угасва. Не работи и системата за плащане, бариерите са вдигнати. ", коментира ядосан бургазлия, който тази нощ се връща от Дъблин. Стоял е на терминал "Пристигащи" 4 часа.

Над 20 самолета кацнаха тази нощ след 20.00 часа. Десетки пътници са останали блокирани в сградата на аеропорта. заради постоянното спиране на електричеството, обработването на документите и багажа ставало изключително бавно, съобщава Флагман.

"В кой век живеем, не може уж европейско летище, да няма собствен генератор!", ядосваха се хората. Експресивно реагираха и руските туристи, които идват с полет от Москва. Все още няма официално становище за причините за възникналата авария. Екипи на ЕВН България са на място. Има засилено присъствие на гранични полицаи, заради инцидента. Служители на Летището отказаха коментар.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1):
15.08.2013 Скъсан проводник и мъртва птица довели до проблемите с електричеството на летището
Още новини от Новини от Бургас:
Полицаи мерят сили в турнир с добра кауза в Слънчев бряг
Петър Кънев ще е водач на листата в Бургас за изборите
Бургас е част от световната инициатива Park(ing) day
Затварят за дълго време тази улица в Бургас
Интересно събитие предстои в Бургас
Младежи от Бургаско пътуваха безплатно в Европа с инициатива на Е...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).